La família Mohedano menteix; sí sabien de la situació de RocíoCarrasco i Antonio David Flores

Les proves que mostren que els Mohedano van dir una cosa i ara diuen una altra

Esta setmana, Amador Mohedano ha sigut convidat en el programa de Telecinco 'Viernes Deluxe' on va assegurar, una vegada més, que ni ell ni la família tenien coneixement de l'infern que la seua neboda, Rocío Carrasco, va viure per culpa d'Antonio David Flores. Però les mentides tenen les potes molt curtes i ara vam mostrar la proves que demostren que la família sí que era coneixedora de la situació.

Part de membres de la família Mohedano han anat en contra de la filla de Rocío Jurado i tant

Amador com Gloria Mohedano i José Antonio (marit de Gloria), tios de Rocío Carrasco, han carregat contra la filla de la més gran i Pedro Carrasco, assegurant no creure's les seues paraules. Però tenim les proves que aporten llum i que demostren que, fa uns anys, no pensaven igual, quan van atestar davant el jutge per a concedir-li la nul·litat eclesiàstica a Rocío Carrasco i Antonio David Flores.

Segons els seus propis testimoniatges, sí que eren coneixedors del que Rocío Carrasco vivia al costat del que era el seu marit, perquè van arribar a aportar declaracions molt contundents que enlletgien el comportament d'Antonio David Flores, tal com també vam veure en la docuserie 'Rocío, contar la verdad para seguir viva'.

A través d'un document de 25 folis, comprovem que Rocío Carrasco diu la veritat que els Mohedano menteixen, ja que esta sentència eclesiàstica reflecteix el que pensaven i van dir per a defensar-la en el seu moment. Donen detalls de situacions concretes, van ser testimonis d'insults d'Antonio David cap a Rocío i relaten "moments cruels" que van presenciar.

<

>

<

>

<

>

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Mari Carmen i els seus ninots molt criticats pel seu mal caràcter" "Suspens per a Carlota Corredera, ella sola ha enfonsat la seua popularitat"