Fernando, pare de Kiko Jiménez, parla de la difícil relació amb el seu fill

'Sálvame' ha pogut parlar amb ell i conéixer la seua versió sobre la difícil relació que mantenen els dos
Kiko Jiménez mai ha tingut una bona relació amb son pare | DIEZ MINUTOS

 

La vida privada de Kiko Jiménez, actual parella de Sofia Suescun i ex de Glòria Camila, està més que mai en el punt de mira. L'augment de la popularitat del xic ha fet parlar més sobre la seua intimitat i sobre la relació que manté o ha mantingut amb la seua família.

En eixe sentit, des de 'Sálvame', s'han posat en contacte amb son pare, Fernando Martínez, amb qui el jove no ha mantingut una bona relació durant la seua vida. I és que, segons el pare, la mare de Jiménez va desaparéixer després de casar-se i embarassada. «Quan vaig anar al pis ja no estava. Ella se'n va anar embarassada. Es va emportar totes les coses del pis. El va deixar buit», explicava Martínez.

Una versió diferent dels fets

Això no obstant, els col·laboradors de 'Sálvame' tenen una altra versió dels fets, i asseguren que va ser el pare qui va desaparéixer quan Jiménez només tenia dos mesos de vida. És per eixe motiu que va ser sa mare qui el va ajudar a créixer, gràcies a l'ajuda dels seus iaios. De fet, en més d'una ocasió el jove ha assegurat que va ser el seu iaio qui li ha fet de pare, afirmació que no agrada gens a Martínez.

Finalment, el pare de l'assessor de l'amor a 'MYHYV', lamenta que la família materna de Jiménez no haja permés que els dos tingueren una bona relació. «Mai me l'han deixat vore perquè els iaios i ella són d'una manera molt especial. El predisposen contra mi i no vol saber res de mi», lamenta.

Kiko Jiménez ha assegurat que son pare ha sigut el seu iaio| Instagram

Un missatge per a Kiko

Per eixe motiu, el dolgut pare ha aprofitat 'Sálvame' per a enviar-li un missatge al seu fill: «Vullc saber d'ell, que em parle, que em done una explicació. Vullc tindre relació amb el meu fill, que em diga i m'explique perquè diu que no vol saber res de mi, perquè va dient per ahí que no té pare. Jo el que vullc saber és perquè ha agarrat un camí tan distant».

 

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"SORPRESA: Violeta i Dakota s'alien a pesar dels seus enganxons" "VÍDEO: El cruel i duríssim atac d'Azúcar Moreno a Jorge Javier"