El fill de Carmen Borrego patix un accident de moto en Madrid

El nét de Maria Teresa Campos va haver de ser traslladat en ambulància fins a l'hospital més pròxim
Carmen Borrego s'ha emportat un espant amb el seu fill | Telecinco

 

Carmen Borrego s'ha emportat este agost un espant que podria haver-se convertit en un greu problema. La filla xicoteta de Maria Teresa Campos ha viscut en la seua pell l'amarga notícia de saber que el seu fill ha patit un accident de moto. 

Segons ha explicat la revista 'Semana', el fill de Borrego, José Maria, viatjava amb la seua parella pel centre de Madrid quan es va vore implicat en un accident de trànsit. Els joves van haver de ser traslladats fins al centre sanitari més pròxim en ambulància per tal de ser tractats de les seues ferides i analitzar el seu estat de salut general després del colp.

Ja es recuperen en casa de les ferides

No obstant això, des de la revista asseguren que els dos ja es troben en les seues respectives cases i que, de moment, només s'han de lamentar unes quantes rascades sense més importància. D'esta forma, Borrego ja pot respirar tranquil·la, ja que l'accident podria haver sigut més gran i al final ha quedat en un espant.

Carmen Borrego col·labora en el programa 'Viva la vida' | Telecinco

 

El nét de Maria Teresa Campos està treballant en l'actualitat com ajudant de producció al programa 'Viva la vida' de Telecinco, el mateix en el qual treballa la seua mare. Després de l'accident de moto, José Maria podrà tornar amb normalitat al seu lloc de faena, una vegada s'haja recuperat per complet de les seues ferides.

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"FOTOS: Tania Llasera torna a sorprendre amb un biquini per a acallar les crítiques" "La desesperació de Miriam Sánchez per a conseguir diners"