Frank Cuesta s'enamora d'una ballarina espanyola, Estefanía Royal

La parella fa anys que compartix la passió pels animals i que manté una relació d'amistat, cosa que ha anat evolucionant fins a convertir-se en una bonica història d'amor
Frank Cuesta s'enamora d'una ballarina espanyola, Estefanía Royal | Arxiu

 

Frank Cuesta ha tornat a trobar l'amor, ara al costat d'Estefanía Royal, una ballarina amb qui feia anys que tenia una bona amistat. Fa pocs mesos, de l'amistat va nàixer l'amor i ha sorgit una nova relació, la primera des del seu divorci el 2014.

La xica, de 35 anys, és ballarina, professora de ball i activista, ja que col·laborava en diferents projectes de conservació animal en Chiang Mai. No obstant això, va abandonar eixes col·laboracions per a dedicar-se a temps complet a treballar en el refugi de Frank Cuesta, en Bangkok. Actualment, Estefanía Royal viu en Tailàndia, però originàriament és gallega, de Vigo.

Segons '20 Minutos', la parella ja fa uns mesos que manté una relació i ha sigut descoberta passejant per Bangkok en diferents ocasions. Estefania té dos filles, Lakshmi i Isis, que ja coneixen a Frank Cuesta, i ell en té cinc de la seua anterior dona, un dels quals va morir.

La ballarina és molt activa en les xarxes socials, a on mostra la seua faceta més animalista compartint imàtgens d'animals del refugi i dels seus gossos. També publica fotografies de les seues actuacions de dansa i de moments tendres amb les seues filles.

Els rumors de la seua relació van sorgir a partir dels comentaris que els dos es deixaven en les xarxes i, sobretot, des que Frank Cuesta va publicar una imatge d'Estefania amb les seues filles en un santuari d'animals.

Encara que Frank Cuesta s'embarque de nou en una relació, continua lluitant per la llibertat de la seua exdona, Yuyee Alissa, que està empresonada des del 2014 en Tailàndia per un presumpte delicte de tràfic de drogues. Poc abans que Yuyee fos empresonada, ella i Frank es van divorciar, però el presentador sempre li ha donat suport i ha lluitat per a demostrar que les proves i el juí estaven manipulats.

Yuyee té una condemna de 15 anys de presó per, suposadament, portar 5 mil·ligrams de cocaïna. Frank Cuesta va assegurar el 2014, poc després del divorci, que «és la mare dels meus fills, una mare excel·lent. Una dona a qui sempre estimaré perquè ha sigut i serà important en la meua vida. És igual si com a parella vam funcionar o no, com a pares en som només un».

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Isabel Pantoja rep un duríssim colp que la deixa destrossada" "AL·LUCINA: La bomba que ha deixat anar Omar Montes en ple directe"