Gianmarco reconeix estar molt dolgut amb Adara

Ha concendit una entrevista en 'Sábado Deluxe'
Giamarco va besar a Adara en 'GH VIP' | Telecinco

Gianmarco està abatut. La idíl·lica relació d'amor que ell i la guanyadora de ‘GH VIP' Adara Molinero tenien dins de la casa de Guadalix s’ha esfumat hores després de què el ‘reality’ acabara. D'esta forma ho relatava l’italià este últim dissabte en ‘Sábado Deluxe’, en una entrevista en la què es mostrava molt dolgut amb l’actitud de qui se suposava era la seua enamorada dins de la casa de 'Gh vip', però que fora ha demostrat ser molt gelada amb l’italià, a qui no li ha dirigit la paraula.

Gianmarco confessava que la màgia que havien viscut dins el ‘reality’ havia desaparegut des de l’instant en què Adara va aparéixer al plató de Telecinco i es va emportar el premi; segons, relata, en acabar la gala la madrilenya va parlar 10 minuts amb el seu representant i se'n va anar sense dirigir la paraula a ningú.

 

Adara decidix residir en Mallorca amb el seu bebé i el pare del seu fill, Hugo Sierra

Per si això no fora poc, Adara ha decidit anar-se'n cap a Mallorca a conviure de nou amb Hugo Sierra i el seu fill, cosa que dóna quasi per acabada la relació amb l’italià. A demés, Gianmarco relatava que durant la gravació del ‘Debate’, que es va fer este divendres, Adara es va mostrar molt freda amb ell: «La vaig vore molt freda, la vaig esperar en acabar i se’n va anar sense dir-me res».

Amb tot això, l’italià assegura sentir-se molt decebut pel fet de què la guanyadora de ‘GH VIP 7’ no s'haja dignat ni a donar-li cap explicació del que ha passat: «Em sent traït, Adara m’ha trencat el cor per segona volta».

 

Adara assegura que es penedix dels besos que li va donar a Gianmarco | TELECINCO

Per la seua banda, Adara ja ha reaccionat a l’entrevista de Gianmarco i no pareixia molt contenta, ja que ha assegurat a través de sa tia Pili que «estava 'flipant'» amb les declaracions de l’italià; a demés, en una entrevista ha assegurat que es penedix dels besos que es va donar amb Gianmarco en la casa de Guadalix, pel dolor que això li ha suposat al pare del seu fill.

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Última hora: Makoke i Tony Spina donen per finalitzada la seua relació" "Adara deixa tirat a Gianmarco per Nadal i estarà al costat d'Hugo Sierra"