El gir inesperat en la vida d'Alfonso Merlos un any després del 'Merlos Place'

L'exnòvio de Marta López no vol saber res de la premsa del cor, i amenaça tots els que recorden el famós episodi que el va llançar a la fama

Índex Amagar

Fa un any que Mediaset va donar inici al 'Merlos Place', un dels esdeveniments televisius més sonats de la història de la cadena. Tot va començar quan Marta López, una tertuliana coneguda per haver participat a 'Gran Hermano', es va enamorar d'Alfonso Merlos. En aquell temps, era un discret i prestigiós periodista, que no va tindre en compte la seua repercussió mediàtica. L'exnòvio de la col·laboradora tenia certa incapacitat per ser-li fidel a les seues parelles. Així que, va introduir en la relació a una tercera persona: Alexia Rivas, una reportera de 'Socialité', programa presentat per María Patiño els caps de setmana de Telecinco.

Alfonso va negar esta història de forma contundent, i va exigir als mitjans de comunicació que respectaren la seua privacitat. Però ja era massa tard. Marta López va seure a 'Sábado Deluxe' per relatar els detalls d'una deslleialtat que havia recorregut mig món. Merlos va convidar a Alexia a passar uns dies al seu domicili, durant la quarantena decretada a causa del coronavirus. Per tant mala sort que, la seua suposada amant es va colar per error en una connexió que el periodista estava fent per a un dels programes on treballava.

El vídeo d'este descuit va recórrer mig món. Fins i tot, algunes televisions internacionals van donar veu al vergonyós episodi. Segons Alfonso, tot havia estat fruit d'una mentida de la seua exnòvia: quan va començar la seua relació amb Alexia, ja no estava sortint amb Marta. No obstant això, ningú no es va creure les seues paraules, i el públic el va condemnar com una de les persones més indesitjables del país. 'Sálvame' va començar a treure els seus pitjors secrets a la llum, i la seua reputació es va veure clarament afectada. De fet, va perdre un lloc de treball, pel qual cobrava prop de 7.000 euros, perquè la seua imatge no es corresponia amb els valors de l'empresa.

Per este motiu, quan Alfonso va saber que Marta López i Alexia Rivas anaven a participar a 'Supervivientes 2021', va emetre un comunicat on va alertar de les mesures que pensava prendre. En el cas que algú esmentés el seu nom de forma pejorativa, rebria una demanda milionària.

La vida secreta d'Alfonso Merlos

El periodista va abandonar el seu lloc de treball a Telecinco i Cuatro. Col·laborava a 'Ya es mediodía' i a 'Todo es mentira'. Però, des que la seua presumpta infidelitat va començar a estar en boca de tots i la pressió mediàtica es va fer insuportable. Durant un temps va estar sortint amb Alexia Rivas. La parella vivia al domicili d'Alfonso, situat a Boadilla del Monte, a la Comunitat de Madrid. De fet, molts periodistes van poder fotografiar-los junts passejant la mascota que compartien. Tot i això, esta relació va durar poc més de cinc mesos.

Encara no han transcendit els detalls de la ruptura però Alexia ha revelat a 'Supervivientes': «A mi em va fer el mateix que a Marta». No obstant això, ningú s'atreveix a aprofundir en esta història: Merlos s'està esforçant per deixar enrere el seu passat, i portarà als tribunals a tot aquell que li impedisca executar este desig. En l'actualitat, l'exnòvio de Marta López està treballant en una consultoria de comunicació. És el president de la companyia, i la seua missió consisteix a prestar assessorament comunicatiu als seus clients.

Després que el seu nom recorregués mig món, i fos acusat de ser un dels homes més foscos d'Espanya, Alfonso no vol saber res dels mitjans de comunicació. En ser acomiadat de l'Il·lustre Col·legi d'Advocats de Madrid, on exercia de director de comunicació, va pensar que el millor era crear la seua pròpia empresa. Sembla que l'estratègia li va sortir bé, i no ha tingut la necessitat de tornar a Mediaset per negociar el seu retorn. S'alegraran Marta i Alexia del triomf del periodista?

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Kiko Rivera s'allunya més d'Isabel Pantoja: deixa Espanya per temps indefinit" "Rocío Flores ho té clar: Es veu preparada per a trobar-se amb la seua mare"