Gloria Camila acaba l'any amb nova parella

De moment es coneix poca informació del nou company sentimental de la filla d'Ortega Cano
De moment es coneix poca informació de la nova parella de Gloria Camila | GTRES

Gloria Camila, filla del torero José Ortega Cano, ha tornat a ser notícia abans d'acabar l'any. Si fa mesos el seu nom estava de moda en els programes del cor per haver trencat amb el concursant de realitys Kiko Jiménez, ara torna a estar d'actualitat per haver refet la seua vida amorosa i haver-se deixat vore amb un nou xic.

L'aparició de la nova parella s'ha produït en un partit que reunix a artistes i toreros en Madrid, a on ella assistia com a una espectadora més. En principi, la intenció de Gloria Camila era passar desapercebuda, assentant-se en dos llocs de l'última fila, però no va ser possible, ja que diferents fotògrafs la van captar acompanyada d'un xic que, segons pareix, és el seu nou company sentimental.

Este no forma part de la faràndula i és totalment desconegut per al gran públic. El xic, amb el monyo i els ulls foscos i cos atlètic, va estar molt atent als gestos de Gloria Camila en tot moment; pot ser perquè era conscient de què l'estaven gravant i que, per tant, a partir d'eixe moment ja passaria a estar en boca de tots. Esta aparició pública és sense dubte el colp baix que Kiko Jiménez no esperava però, a demés, Gloria Camila s'ha referit a ell a través d'un post d'Instagram, a on fa balanç de l'any que està a punt de finalitzar.

 

Tirar el passat al fem

Gloria Camila s'ha posat nostàlgica en la que pareix que serà la seua última publicació de l'any en les xarxes socials. En este text admet que ha passat moments molt complicats i que ha plorat per situacions que considera que no es mereixia. A demés, ha sigut clara i ha dit que vol tirar els mals moments del passat al fem, donant a entendre que es referia a la seua exparella que ha aprofitat l'ocasió per a fer diners en els platós de televisió. Ara cal esperar a la reacció de Kiko Jiménez, que segur no tardarà en manifestar-se.

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Chiqui de 'GH' afirma que el seu matrimoni era un «infern»" "Adara parla per primera volta de la seua situació sentimental"