Gloria Camila publica un vídeo amb el seu gosset

La filla del destre ha adoptat un nou gosset al que ha anomenat Finqui

Imatge de la Gloria Camila amb el seu nou gosset | Mtmad

 

Gloria Camila ha aprofitat el seu canal en ‘Mtmad’ per presentar al nou membre de la seua família. La filla d'Ortega Cano ha viatjat amb el seu nóvio Kiko fins a una casa on han recollit al petit Finqui, un gosset de poc més d'un mes.

La parella s'ha mostrat molt contenta amb la nova incorporació a la família. I és que tant ella com el seu pare són grans amants dels animals, especialment dels gossos. El cadell, que té un gran pelatge blanc i marró, es mostra molt afectuós amb els seus nous amos, que segur que el cuidaran a la perfecció.

Ortega Cano fa dels gossos el seu mitjà de vida

Tanta és la passió del destre i de la seua família per estos animals que ha muntat un nou negoci anomenat SitCan, una residència canina i un centre d'ensinistrament. En el vídeo gravat per Glòria, també es poden veure imatges de les instal·lacions que estan situades en una gran finca situada a San Sebastián de los Reyes

Ortega Cano amb dos gossets a les instal·lacions de SitCan | Mtmad

 

Així doncs el petit Finqui podrà disfrutar dels més de 3.000 metres quadrats de gespa natural, sempre que Gloria no el puga cuidar, a més segur que serà un gos perfectament ensinistrat gràcies als serveis d'este negoci.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"FOTOS: Sorprenen a Piqué i Shakira i es confirmen totes les sospites" "ÚLTIMA HORA: Chabelita ingressada d'urgència"