Hugo Castejón se salta les normes de 'Gran Hermano VIP' i Adara explota

El concursant ha sigut recriminat ràpidament per Carlos Sobera, el presentador del programa
Hugo Castejón ha decidit no jugar a favor de la que havia sigut la seua amiga | La Coctelera

'Gran Hermano VIP' ha programat una gala dedicada a ajustar els conflictes del passat entre tots els concursants de l'edició. Poc a poc han anat desfilant antics concursants per a parlar amb les finalistes, però com era d'esperar, la visita d'Hugo Castejón ha sigut la més conflictiva de totes. Cal recordar que el cantant té guerres obertes amb totes les finalistes, sent un dels concursants amb més enemics dins d'esta edició del reality.

El moment més esperat ha sigut quan el concursant s'ha retrobat amb la que havia sigut la seua millor amiga dins del concurs, Adara Molinero. El retrobament ha sigut de tot excepte amistós i Castejón ha fet això que els espectadors del programa no han passat per alt.

La norma que ha vulnerat Hugo

El cara a cara entre Hugo i Adara ha mantingut un to elevat, però el plat fort ha arribat quan Hugo ha decidit fer ús d'informació de l'exterior, dient-li a Adara que s'havia carregat la seua família. Això no ha agradat a la concursant i l'ha titllat de poca vergonya. Seguidament, Carlos Sobera, ha parat a l'ex concursant i li ha demanat que se centrara en aquell moment i en coses que hagueren passat dins del concurs, deixant de banda tot allò que vinguera de l'exterior. Els dos components del cara a cara han acabat la conversació per no firmar la pau.

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Chenoa parla del seu moment més trist" "La confessió de Jorge Javier Vázquez en el seu pitjor any"