Irene Rosales parla alt i clar sobre la seua suposada ruptura amb Kiko Rivera

La suposada separació de la model i el fill d'Isabel Pantoja ha sigut un dels temes més comentats en els programes de televisió en els últims dies
Irene Rosales ha confessat obertament en una entrevista la realitat del seu matrimoni amb el fill d'Isabel Pantoja  | Telecinco

La notícia de l'abandó televisiu d'Irene Rosales del programa 'Viva la Vida' de Telecinco no ha deixat indiferent a ningú. Fa unes setmanes, la dona de Kiko Rivera anunciava la seua decisió d'allunyar-se dels focus de les cambres durant un període de temps pel fet que la situació familiar del seu marit li ha superat. Pel bé de si mateixa i de la seua salut mental, Irene ha deixat arrere el seu treball en ‘Mediaset' on ha treballat com a col·laboradora els últims dos anys.

Un comiat televisiu que ha portat amb si moltes crítiques i rumors que assenyalen al seu matrimoni i a una possible crisi amb el fill d'Isabel Pantoja com la causa de tot. Cansada de la situació, Irene Rosales ha concedit una entrevista a la revista ‘Lecturas’ on ha respost sense por a totes les acusacions que ha rebut últimament.

Rosales insisteix que tot està bé en el seu matrimoni: "Estem millor que mai. Simplement he decidit deixar la televisió, i ha sigut una casualitat que algú s'ha inventat això. Vull apartar-me de tot. No hi ha res de crisi, no hi ha res de res". D'altra banda, la nora d'Isabel Pantoja també ha aprofitat per a negar que s'haja enfadat amb el seu marit per haver-se comprat un cotxe: "Res, per a res". I sobre el patrimoni del seu marit, Irene Rosales respon amb sentit de l'humor: "Si té un milió d'euros, que em done una miqueta".

El missatge d'Irene Rosales contra Isabel Pantoja

Kiko Rivera i Irene Rosales van començar la seua relació l'any 2014. Des de llavors, tots dos han format una família junts i han superat molts obstacles, sent un d'ells l'addicció del Dj. “La por que tinga una recaiguda el tindré per a tota la vida”, ha confessat.

“La recuperació de Kiko va ser una cosa dura. Només el fet de poder tindre converses et donava la vida, i és una cosa que amb Isabel Pantoja m'ha faltat. Les tenia amb la meua mare”, explicava sense embuts. Unes declaracions on Irene s'ha tornat a obrir en canal per a fer callar una vegada més a totes aqueixes veus que rumoregen sobre la seua relació amb el pare de les seues dues filles. 

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"David Beckham, interrogat per la policia per incomplir les normes" "Kiko Jiménez sentencia a Antonio David Flores en les xarxes socials"