Isabel Gemio apareix, per primera vegada, amb els seus fills

Un d'ells pateix una estranya malaltia

Isabel Gemio amb els seus fills, Gustavo i David, en la primera aparició pública | Valènciadiari.com

 

Isabel Gemio ha aparcat la seua etapa professional dins la ràdio, on fins ara ha col·laborat amb Onda Cero, per poder disfrutar de més temps junts amb la seua família. Així ho confirmava la mateixa periodista a 'Ecoteuve', qui va expressar que d'esta manera podrà dedicar més temps a altres «projectes vitals». 

No obstant això, Gemio va assegurar que espera tornar en un futur, però que ara mateix es vol centrar, entre altres coses, en la malaltia del seu fill. En este sentit, es va revelar que en Gustavo pateix una estranya malaltia, coneguda per ser la variant més greu de la distròfia muscular de Duchenne, en la qual centrarà els seus esforços la presentadora per trobar el millor tractament.

Isabel Gemio, feliç i emocionada amb el Gustavo | Valenciadiari.com

 

Primera aparició pública del Gustavo

En una cita tan important com de la que parlem, l'entrega dels Premis Ondas, on Isabel Gemio rebia el guardó a tota la seua carrera, era evident que no hi podien faltar els més pròxims a la periodista, convertint-se així en la primera vegada que veiem a tota la família de la presentadora en conjunt.

La felicitat de Gemio es va fer evident en tot moment, qui no podia amagar el seu entusiasme. Orgullosa i alegre, va anar a recollir el premi, el qual va voler dedicar als seus fills, Gustavo i David. «Vull agrair este premi als meus fills. Ells m'han permés que haja pogut treballar amb alegria i sense sentiment de culpa, malgrat tot el temps que els he robat», va explicar.

Isabel Gemio, en el moment de recollir el Premi Ondas a la seua carrera | Valenciadiari.com

 

El moment emotiu de la gal·la

El discurs d'Isabel Gemio es va convertir, sense dubte, en el més emotiu de la nit. La periodista va continuar agraint als seus fills el suport que li han donat, estant «sempre al meu costat, incondicionalment». De la mateixa manera, els va definir com la seua «brúixola», mentre que a Gustavo el va considerar com el seu «heroi». «Els dos sou el meu millor premi. Vos estime», va concloure. 

  

  

el desconegut fa molta por

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"BOMBA: El nou membre de la família d'Ortega Cano i Gloria Camila" "FOTOS: Sorprenen a Piqué i Shakira i es confirmen totes les sospites"