Javier Cárdenas posa amb els seus nous abdominals

Molts seguidors l'han acusat d'haver-se operat com ha fet Letícia Sabater
Javier Cárdenas | València Diari

 

Els falsos abdominals de Javier Cárdenas s'han fet virals a causa d'una fotografia que el mateix presentador ha penjat en les xarxes socials. El locutor hauria passat per quiròfan per a realitzar-se una abdominoplàstia. Ja són molts els famosos que han decidit ficar-se abdominals com, per exemple, Leticia Sabater, Isa Pantoja o Pipi Estrada.

El locutor mostra els seus abdominals

Javier Cárdenas ha pujat una fotografia al seu compte personal d'Instagram a on es pot vore els seus nous 'quadradets'. El periodista ha mostrat als seus seguidors com disfruta de l'estiu en aigües eivissenques, en un barco i en companyia d'alguns dels seus millors amics.

 

Javier Cárdenas ha sigut un apassionat del deport

El presentador de 'Levántate y Cárdenas' és un autèntic apassionat del deport, a pesar de què en els últims anys se l'ha vist més desgastat i no tan en forma com ho estava abans. Potser eixe podria ser un dels motius pels que el presentador hauria decidit passar per quiròfan i, d'eixa manera, amb l'operació tornaria a tindre un cos atlètic com abans. Per a posar-se eixa classe d'abdominals són necessàries unes sis hores d'intervenció.

El presentador no aclarix si s'ha operat, o no

Cárdenas ni desmentix ni reconeix que ha passat per quiròfan. Simplement, no entén com els seus abdominals s'han fet virals. Altres famosos com Letícia Sabater no han tingut bons resultats després de l'operació, ja que l'abdomen es marca d'una manera molt estranya i convida a pensar que és de mentira.

Després d'eixos comentaris, el locutor ha penjat en les xarxes socials dos noves fotografies a on mostra com era el seu cos abans, denunciant d'eixa manera la popularitat que han agarrat les noves imàtgens per fer un posat, suposadament, amb abdominals falsos. Entre els comentaris de la fotografia, alguns l'acusen d'haver-se operat i, uns altres, sí que creuen que els abdominals puden ser fruit del seu treball en el gimnàs.

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Sorprenent recuperació de María Jiménez, després de dos mesos ingressada" "Es destapa la gran baralla de la boda de Belén Esteban"