Dos actors d'una coneguda sèrie podrien estar eixint junts

Els protagonistes d'aquesta sèrie s'han retrobat fa uns mesos i semblen decidits a donar-se l'oportunitat que no van tindre en el passat

El somni de qualsevol fan de la sèrie Friends podria estar complint-se: Jennifer Aniston i David Schwimmer, o cosa que és el mateix, Rachel i Ross, podrien estar eixint junts, almenys segons alguns mitjans de comunicació internacionals.

El mes de maig passat va tindre lloc el retrobament de 'Friends', on els dos actors van confessar que van estar bojament enamorats durant el rodatge de la primera temporada de la sèrie, però que mai coincidien solters. "En algun moment els dos estàvem bojos l'u per l'altre, però era com si dos vaixells passaren perquè un de nosaltres sempre estava en una relació. I mai vam creuar aqueix límit. Ho respectem", va comptar Schwimmer; mentre que Aniston va afegir: "Acabem canalitzant tota la nostra adoració i amor mutus en Ross i Rachel".

Però sembla que mai és tard i segons la revista estatunidenca Closer, David i Jennifer s'han donat una segona oportunitat.  "Després del retrobament, va quedar clar que recordar el passat havia despertat sentiments en tots dos i que la química que sempre havien hagut d'enterrar seguia ací. Van començar a enviar-se missatges de text immediatament després de la filmació i, el mes passat, David va volar des de la seua casa a Nova York per a veure a Jennifer a Los Angeles".

Jennifer Aniston i el seu company de Friends David Schwimmer | Getty Images

La publicació afirma que "han passat temps a casa de Jen, on ella prepara sopars a les nits. Han gaudit d'un temps de qualitat junts, xarrant i rient. També van ser vistos bevent vi, immersos en una conversa, mentre caminaven per un de les vinyes favorites de Jen en Santa Bàrbara, on era clar que hi havia molta química entre ells".

La notícia de la possible relació sentimental entre Jennifer Aniston i David Schwimmer ja corre com la pólvora en xarxes socials com Twitter, on els fans de Friends han donat curs a la seua imaginació usant escenes de la sèrie per a mostrar les seues reaccions a aquest possible romanç.

El desmentiment del representant de Jennifer Aniston

En el matí d'aquest dimecres, el nom dels dos actors han estat en boca de tots per un rumor sorgit en la premsa estatunidenca que aparellava en la vida real, als dos protagonistes de Friends. Però el representant de Jennifer Aniston ha tallat d'arrel qualsevol mena d'especulació, assegurant en el mitjà britànic 'Huffington Post' que el publicat no és cert i que entre Jen i David no hi ha cap romanç.

No obstant això, ni els protagonistes ni els seus companys han pronunciat una sola paraula sobre aquest tema. Només el temps dirà si està relació ha traspassat les pantalles o es tracta simplement d'una faula.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"La reacció de Bertín Osborne a l'entrevista de Fabiola Martínez" "Susanna Griso confessa com es troba després del divorci"