Jesulín i María José Campanario van rebre una important rebaixa en el preu de la seua casa en 'Arcos Garden'

El descompte percebut va ser de 400.000 euros
Imatge de María José Campanario i Jesulín de Ubrique | Hola

 

Una nova exclusiva naix en el programa de ‘Sálvame’, en este cas es tracta de la important rebaixa econòmica que van rebre Jesulín de Ubrique i María José Campanario. Segons explica Kiko Hernández en el plató de Telecinco, la parella hauria rebut un descompte per fer publicitat de la urbanització, 'Arcos Garden', on van comprar un immoble.

  

Els van rebaixar la casa de 700.000 euros a 300.000

«La casa costava 700.000 euros però per traure-la en la revista li la van deixar en 300.000» assegura Hernández davant les mirades indiscretes dels espectadors. Si la informació donada per Kiko fóra veritat, significaria que la polèmica parella hauria aconseguit una rebaixa de 400.000 euros. 

Per l'exclusiva d'eixe reportatge, la Campanario i el seu espòs haurien rebut el benefici econòmic. No obstant açò, Mila Ximenez ha explicat: «ha enganyat al que li va vendre la casa». En la seua opinió, en el reportatge no ix la urbanització ‘Arcos Garden’ i, per tant, hauria estafat a la persona que hauria fet la rebaixa la parella.

Jesulín de Ubrique i María José Campanario | Cedida

 

  

«Jesulín presumix d'eixa rebaixa»

L'immoble consta de 2.000 metres quadrats. «Ell (Jesulín) presumeix d'eixa rebaixa» comenta Kiko Hernández, mentre explica la nova informació en el plató de Telecinco. Ara, després de la fallida dels promotors, els veïns de la urbanització són a punt de perdre la tanca que els separa de la via pública per la parella.

Imatge de la connexió en directe de 'Sálvame' des de l'immoble de la parella | Telecinco

 

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"La història secreta d'Elionor i la seua ignorada germana" "Marta Torné revoluciona les xarxes amb una espectacular foto del seu cul"