Joao no ha previst la seua complicada eixida de 'Gran Hermano VIP'

Joao ha hagut, a més, de retrobar-se amb dos dels hòmens de la seua vida
El Maestro Joao ha hagut d'acomiadar-se de la seua íntima amiga | GTRES

La nit pintava complicada, Adara o Joao, Joao o Adara, i finalment ha sigut Joao qui ha hagut d'acomiadar-se de la casa de 'Gran Hermano VIP'. Entre els dos nominats s'ha forjat una gran relació, a pesar d'haver compartit els dos l'amor cap a Pol Badia.

L'un trobava en l'altre un còmplice i això ha fet que s'hagen confessat coses úniques, com ruptures amb les seues parelles de l'exterior i que després han transcendit a l'exterior. Adara queda en minoria dins del concurs amb uns companys que no li ho posaran gens fàcil, però alhora endarrerix el fet d'afrontar la realitat i enfrontar-se als problemes que li esperen amb la seua exparella Hugo Sierra.

Visites del tot inesperades

L'eixida del Maestro Joao no es pot catalogar precisament d'haver sigut tranquil·la i relaxada. L'organització del programa li ha preparat la pitjor de totes les quartades. Quan ell creia que ja se n'anava, li han plantat en la sala d'expulsions al seu exnóvio, Pol Badia, i, de retruc, amb el xic que també flirtejava i que tantes voltes ha mencionat Joao, Alberto.

La guerra estava servida i ha acabat amb un Joao fora de si que clamava pietat sense entendre la posició dels altres dos xics, que reclamaven un seguit d'explicacions, que no han acabat en clar.

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Una cantant reapareix destrossada per la mort de sa mare" "Els zels acaben amb 2 concursants de 'Masterchef Celebrity'"