Jorge Cadaval, de Los Morancos, ha hagut de ser operat d'urgència

Jorge Cadaval va haver de ser operat d'urgència per problemes en el renyó
Jorge Cadaval de Los Morancos | InstagramJorge Cadaval, l'altra meitat dels germans que componen el duo humorístic de Los Morancos, va haver de ser operat d'urgència a causa d'un fort còlic nefrític, segons ha confirmat el mateix Jorge a través de les seues xarxes socials.

El còmic ja es troba fora de l'hospital recuperant-se a la seua casa de Sevilla al costat del seu marit i ha hagut de posposar les seues actuacions pels problemes de salut.


“Em va donar un còlic nefrític que no us imagineu el dolor que fa una pedreta ací ficada. Però que no era una pedreta, era tota la casa dels Picapedra sencera en el renyó la que tenia jo”, compta amb el seu peculiar humor Jorge, assegurant que l'ha passat malament.'Los Morancos' reben el premi a la trajectòria professional com a autònoms d'ATA

 


La Federació Nacional  d'Associacions de Treballadors Autònoms-LLIGA celebrarà al novembre a Madrid la vintena edició dels seus premis Autònom de l'Any en la qual es premiarà a la trajectòria professional de Jorge i César Cadaval, 'Los Morancos', per 40 anys d'autònoms, "de riures i de crítica".


"Amb molt d'art, estos germans ens han fet cantar i riure sense oblidar la més mordaç de les reivindicacions, sobretot reinventant-se una vegada i una altra, com a bons autònoms, creant el seu propi estil, adaptant-se als nous formats i arribant a tots els públics, per tots els canals, si oblidar les seues arrels", han explicat en un comunicat.


En este sentit, l'organització ha destacat que 'Los Morancos' tenen "una trajectòria de quatre dècades que mereixen tots els premis per les bones estones que ens han fet, fan i faran passar".

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Carlota Corredera: 'No aconseguiran silenciar-me'" "Alba Carrillo i Santi Burgoa han trencat la seua relació. Sembla que per una 3a persona"