Kiko Matamoros responsabilitza a Makoke dels seus deutes amb Hisenda

El col·laborador de 'Sálvame' deu a Hisenda 1 milió d'euros.
Kiko Matamoros, a la discoteca 'Oh My Club' | EUROPA PRESS

 

Kiko Matamoros no està travessant el seu millor moment. La seua separació de Makoke el va deixar tocat, i als seus problemes de salut provocats per la gradual ceguera que està patint s’ha de sumar el deute que manté amb Hisenda. D’aquest últim tema ha parlat a la revista ‘Diez Minutos’, on ha sigut entrevistat pel col·laborador de ‘Sálvame’ Kiko Hernández.

El deute que manté el col·laborador Kiko Matamoros amb Hisenda és considerable, ja que aquesta li reclama 1 milió d’euros. I és que el col·laborador afirma estar realment cabrejat amb la seua exdona i el fill d’aquesta, Javier Tudela: «No m’he tirat 20 anys treballant per a què Makoke i el seu fill visquen a la meua costa. Se m’han inflat els nassos i vaig a totes», exclamava.

 

Les seues dos cases estan a nom de la seua exdona Makoke

Tal com ha explicat el col·laborador, Hisenda li estaria reclamant uns deutes sobre dos cases que estan a nom de la seua exdona Makoke i que ell hauria pagat: «Tinc un dúplex a Majadahonda (a nom de Makoke) i la casa de la finca, que també està a nom de Makoke. Ella ha pagat la cinquena part del que va costar un dels habitatges. La resta són pagaments realitzats des del meu compte corrent i ingressos que he fet jo en efectiu» ha detallat.

 

Kiko Matamoros i Makoke, en un cara a cara a 'Sábado Deluxe' | TELECINCO

 

Matamoros també ha volgut explicar en quin punt es troba judicialment el seu deute amb Hisenda, ja que el col·laborador ha tramitat un recurs davant del Tribunal Econòmic Administratiu Central per a intentar resoldre el tema i que així quede exempt de pagar el milió d’euros que les arques públiques li reclamen: «Si el recurs es decideix a favor meu, ja no tindria cap deute amb Hisenda. Però, si fallara a favor de l’Agència Tributària, seguiria tenint el deute".

 

Enemic declarat de Javier Tudela i Tony Spina

La indignació de Kiko per aquesta situació s’estén també a Javier Tudela, fill de Makoke, i a Tony Spina, actual parella d’aquesta. En referència a Javier Tudela, el col·laborador exclamava: «No pense aguantar que el xic aquest maleducat m’insulte i jo, a més, li deixe 750.000 euros el dia que sa mare falte. Que són meus, que me’ls he treballat jo! (...) són dos béns que he pagat amb el meu esforç, amb els meus diners de 20 anys de treballar». A més a més, el col·laborador ha relatat un episodi en el qual Javier Tudela es va voler encarar amb ell físicament «Em va dir que quedava amb mi per a pegar-nos. I jo li vaig dir: Doncs ves a Oh My Club que estic allí aquesta nit».

 

Imatges de Tony Spina i Kiko Matamoros | València Diari

 

El col·laborador també es va voler referir a Tony Spina, que actualment està eixint amb Makoke: «Açò ja és una factoria d'arrogància. Jo no m’he tirat 20 anys treballant per a què aquests personatges visquen a ma casa. A mi aquest xiquet no m’ha caigut mai malament; al revés, li tenia simpatia. Però crec que té poc per a oferir», va sentenciar Matamoros.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Preocupació per la salut de l'actor Arturo Fernández en abandonar els escenaris" "Colp judicial a Telecinco: haurà de pagar aquest dineral a l'amant de Makoke"