Kiko Matamoros revela que Makoke li ha oferit la seua ajuda «per al que necessite»

El col·laborador ha confessat en la revista 'Lecturas' que tot i que la seua exdona no vol que ho diga, ella li ha oferit tot el seu suport
Kiko Matamoros ha revelat com va reaccionar Makoke a l'anunci del seu tumor de bufeta | TELECINCO

 

Makoke ha sigut la dona més important de la vida de Kiko Matamoros. Després de 20 anys junts, l’any passat el col·laborador de ‘Sálvame’ i Makoke se separaven definitivament, i lluny de tractar-se d’un fet amistós, els seus conflictes van acabar rebentant dins dels platós de Telecinco, protagonitzant sonats enfrontaments. Però el diagnòstic del tumor de Kiko, ara fa uns mesos, va calmar una mica les aigües, i des d'eixe moment entre els dos existix una espècie de treva, que ha mantingut en un segon pla les seues desavinences.

 

Makoke mostra el suport a Kiko arran de la seua malaltia

Kiko Matamoros ha fet referència a la seua relació amb la seua exdona en una entrevista que ha concedit a ‘Lecturas’, amb motiu de l’operació que es va realitzar el passat 6 d’agost per a extirpar-li un tumor en la bufeta. Ell mateix revelava que Makoke li havia fet arribar a través de la seua filla en comú, Anita Matamoros, un missatge de suport: s’oferia per al que ell poguera necessitar. Així ho explicava el col·laborador de ‘Sálvame’ en la citada entrevista: «Makoke no m’ha visitat, però a través d’Ana m’ha dit que està per al que necessite, tot i que no vol que ho diga», recalcava Kiko.

 

Kiko Matamoros es recupera en el seu domicili després d'haver-li extirpat un tumor de bufeta | GTRES
 

Pareix, per tant, que Makoke ha estat molt atenta a l'estat de salut del seu exmarit durant tot el procés; de fet, ja havia mostrat el seu suport públicament a Kiko amb anterioritat, en el programa a on col·labora ella habitualment, ‘Viva la vida’, en una ocasió en què Matamoros va intervindre telefònicament per a explicar com havia anat l’operació.

 

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Kiko Jimenez rep unes sorprenents notícies de son pare" "SORPRESA: Violeta i Dakota s'alien a pesar dels seus enganxons"