Kiko Rivera deixa de seguir a Anabel i Isa Pantoja en xarxes socials

Primeres conseqüències de les noces d'Anabel i Omar Sánchez

Ja se sabia que les noces d'Anabel Pantoja i Omar Sánchez anaven a donar joc, això podia donar-se per descomptat, encara que no s'hagués donat la desgraciada circumstància que molt poc abans hagués mort donya Ana, iaia de la contraent i mare d'Isabel Pantoja, tia d'Anabel. Per exemple, els joves pertanyen al món de la faràndula televisiva que fa espectacle de les seues pròpies vides, bona part dels convidats eren del mateix àmbit, des de Belén Esteban fins a Raquel Bollo o Isa Pantoja...

<

>

Kiko Rivera anava a ser el seu padrí de noces

La pròpia Isabel Pantoja va animar a la seua neboda a no suspendre les noces, però sembla que el que no pensava el mateix era el cosí de la novia i fill d'Isabel Pantoja, Kiko Rivera, que anava a ser el padrí d'Anabel Pantoja en les seues noces, però que finalment va brillar per la seua absència. En xarxes socials Anabel va disculpar i va comprendre al seu cosí, en tuit enviat abans de la cerimònia.

<

>

Kiko Rivera ha deixat de seguir a Anabel Pantoja

Hui tots els programes del cor es feien eco del que havia passat, com era previsible, de la cerimònia i els seus annexos, donant la primera gran bomba generada per la cerimònia. Segons informa Lecturas, Kiko Rivera ha deixat de seguir en Instagram a la seua cosina. Grandària 'terratrèmol' potser estava precedit per unes paraules d'Isa Pantoja en la cerimònia: "Em fa molta pena perquè m'hauria agradat que foren ací més persones i tu ho saps", va dir dirigint-se a Anabel, l'ara damnificada. Isa Pantoja tampoc s'ha quedat sense càstig: El DJ també li ha donat l'esquena en xarxes.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Anabel Pantoja i Omar Sánchez contreuen matrimoni en 'La Graciosa'" "Expulsen a Nicolas Cage d'un restaurant després de creure que és un sense sostre"