Kiko Rivera perdona a la seua mare i diu mentidera a la seua cosina Anabel

Kiko, sobre la relació amb la seua mare: "Li perdone els diners"
 | Gtres

La revista 'Lecturas' ha avançat este dilluns la seua edició d'esta setmana, la portada de la qual protagonitza un dels personatges més buscats del moment: Kiko Rivera.


El fill d'Isabel Pantoja oferia una entrevista en exclusiva per a la citada publicació fa a penes uns dies, després de convertir-se en protagonista involuntari de les publicitades noces de la seua cosina, Anabel Pantoja; i estar vivint el duel per la mort de la seua àvia, Ana María Martín, un trist succés que va provocar un dels retrobaments més esperats: el del dj. sevillà amb la seua mare, Isabel Pantoja, amb la qual portava sense veure's més d'un any.

Kiko parla per primera vegada després de tot el succeït en els últims dies, i per a explicar dues de les grans incògnites que han suscitat la polèmica amb la seua família una vegada més: com va ser el retrobament amb la cançonetista i el perquè diu sentir-se traït per Anabel Pantoja, a la qual acusa d'haver-li mentit sobre la situació familiar durant tot este temps.

El dj. sevillà se sincera en l'entrevista i explica com ha sigut la trobada amb la seua mare després de més d'un any sense veure's. Un viatge que va començar sent “horrorós” i amb “por a tot”, per pensar que ningú anava a rebre-li, però amb el qual es va emportar la millor de les sorpreses.
Kiko Rivera: "Vaig abraçar a la meua mare 15 minuts plorant"

“Un any i mig sense anar a Cantora, em va entrar una esgarrifança”, confessa, “La meua mare està allí esperant, i jo nerviós per veure-la. Se'm posa la carn de gallina. Ens vam veure i eixim corrent a abraçar-nos, durant 15 minuts. Va ser un perdó sense paraules; sense dir res ens ho vam dir tot. Em va impactar molt”.


Segons Kiko, la seua mare desitjava, no sols veure-li en Cantora, sinó que es quedara al seu costat.
“Amb tothom allí, a qui la meua mare tenia agarrat de la mà, era a mi. Ens necessitàvem. Em sobrava tothom. Ara el meu cor està d'una altra manera. Els primers minuts no ens vam dir res, quan vaig notar que la meua mare posava el seu cap en el meu cor, ens estàvem demanant disculpes. No em soltava El que voldria la meua àvia és que jo estiguera amb la meua mare”, assegura, confessant a més que Isabel li va contar que la seua àvia havia marxat pensant que el seu net estava en la pròpia finca, alguna cosa que Kiko agraeix.


Estat de salut Isabel Pantoja

 

Kiko també ha volgut revelar com es troba Isabel Pantoja, a la qual assegura haver vist amb un aspecte físic alt deteriorat per tot el que ha succeït en els últims mesos, però tenia moltes ganes de poder parlar amb els seus nets.


“Està molt delgadita, tenia molt mal aspecte, però emocionalment la vaig veure pitjor”, assegura, “Vaig veure a la meua mare, no a Isabel Pantoja, la qual cosa sempre he demanat. Aqueixa abraçada m'ha curat, el que tinguera dins passa a ser menys important. No oblit, però primer posa't bé!”.

Traïció Anabel Pantoja

 

No obstant això, de tot el succeït, la qual cosa més li va fer mal va ser la ‘traïció’ de la seua cosina Anabel.
“Jo estava destrossat. La meua cosina va cridar a la meua dona i em va dir: ‘Afecte meu, et vull amb l'ànima! L'àvia s'ha anat, però he parlat amb la teua mare i no vol que vages. No eres ben rebut allí. Per favor, queda't perquè no tens per què passar per aqueix mal glop!’. He passat un any i mig creient-me les faules que ha dit la meua cosina, que l'única cosa que volia és que s'arreglara tot, i em sembla que poc ha volgut”.

Davant la negativa d'Anabel davant tal traïció, Kiko és categòrica i assegura que no pensa aguantar més mentides.


“La primera que està embrutant la seua pròpia boda és ella. Dic la veritat i ho puc demostrar. La meua cosina compta la seua versió, però hi ha testimonis que van escoltar com em deia que la meua mare no volia que fora a Cantora”, insisteix Kiko, que confessa haver rebut el suport per al viatge de la seua dona, Raquel Bollo i el seu germà Cayetano Rivera; i sentir-se fet mal amb la seua germana Isa Pantoja per no haver-li defensat, “No espere res de ningú, durant aqueix any i mig ho he passat molt malament”.

“La meua cosina per a mi és insignificant, m'és igual”, insisteix, “El seu comportament estos últims anys ha sigut pèssim. Si em deixarà de mentider, tenim una guerra! No sé si menteix per por o per conveniència”.
Amb qui no continuarà mantenint conflictes és amb la seua mare. Malgrat tot el que han viscut mare i fill durant l'últim any, Kiko assegura que vol enterrar la destral de guerra.


“El que està fet, fet està. Cal parlar-ho, ens haurem de demanar disculpes. Vaig a mort, m'ha d'explicar moltes coses”, insisteix.


“Quan la meua mare va cridar, li vaig demanar que em passara al meu oncle Agustín. Ell es va emocionar i em va dir: ‘Esta és la teua casa’”.


També amb el seu oncle Agustín, a qui té interposada una demanda que retirarà, “Li ho vaig dir a la meua mare, independentment que jo tinga raó o no. Es va posar a plorar", revela.

Després del succeït, Kiko només vol fer creu i ratlla, i així ho deixa clar. “Començarem de zero. M'he pegat un any de merda, enfadat amb tothom. La vida és una! Em fa por fer este pas i tenim pedres en el camí, però ara sé la veritat. Li perdone els diners. Vull que la meua mare salde el deute de Cantora i que puga ser feliç. Hauria d'haver fet tots els passos abans. Només vull que se sàpia la veritat”.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Almudena Grandes anuncia que pateix càncer: 'Estic segura, confiada i forta'" "Isabel Pantoja li deu 76.000 euros a Loli, els estalvis d'una vida"