Kiko Rivera reapareix després de 72 hores tancat a casa

El DJ assegura que: "He pres les meues decisions. No sé si seran les correctes, però són les meues"
| GTRES

Alguna cosa va passar en la trobada que van tindre Kiko Rivera i Isabel Pantoja en Cantora després de la mort de Donya Ana que va fer que alguna cosa canviara en DJ. Després de comunicar que finalment no assistiria a les noces de la seua cosina Anabel, el fill de la cançonetista decidia tancar-se a la seua casa per a reflexionar sobretot el que havia passat en els últims dies.


Este divendres, després de llançar a la venda el seu últim tema, Kiko Rivera cancel·lava els seus compromisos professionals amb els seus fans per falta d'ànim.

A més, agraïa a la premsa el treball realitzat i els avisava que anava a romandre tot el cap de setmana dins de casa: "Necessite estar tranquil este cap de setmana i no eixiré fins al dilluns. La vida no s'acaba, però cadascun ho viu a la seua manera. És respectable, igual que altres decisions".


Kiko Rivera: "No he eixit de casa perquè necessitava reflexionar sobretot el que ha ocorregut"

 

Ara, després de romandre tancat durant 72 hores, Kiko ha reaparegut en xarxes socials per a enviar un missatge d'agraïment a tots els seus seguidors i comunicar que ja havia pres decisions: "Se m'acaba el cap de setmana. Demà dilluns començarem amb energia, reprenent la meua vida. No he eixit de casa perquè necessitava reflexionar sobretot el que ha ocorregut. He pres les meues decisions, no sé si seran les correctes o no, però són meues i res més que meues. Gràcies pel suport i els milers de missatges d'ànims. Gràcies també per l'afecte a 'Te extraño', està sent una passada. Us estime". Kiko, molt matiner, també pujava una foto passejant pel carrer.Quines decisions haurà pres el fill d'Isabel Pantoja? Afectaran la relació amb la seua mare? Estarà trencada la relació amb la seua cosina Anabel?

La boda d'Anabel trenca definitivament als Pantoja: "Li espera un calvari"

 

Després de molt pensar, el Dj no sols prenia la determinació de trencar amb la seua cosina, Anabel Pantoja, sinó també amb la seua germana Isa: "He pres les meues decisions, no sé si serà correctes o no, però són les meues i res més que meues", sentenciava.Respon als seus haters

 

Des de fa més d'un any, Kiko Rivera batalla dia rere dia contra els comentaris malintencionats dels haters. Encara que moltes vegades ho deixa passar este dilluns ha decidit manar-los directament "a la merda".

El Dj està bolcat en la seua carrera professional i no pot estar més feliç amb els nous projectes que estan per vindre. El pròxim 29 d'octubre participarà en els Premis Radiolé celebrats a Sevilla, un autèntic regal per a ell.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Gloria Estefan confessa que va sofrir abusos sexuals amb nou anys" "Montse Suárez, l'advocada de 'Sálvame', opina contra Rocío Flores"