Kiko Rivera ja té tancada la venda de Cantora

Segons la revista ‘Diez Minutos’, el DJ ha venut la seua part de Cantora a l'empresa Comprem la teua herència

Kiko Rivera fa molt temps que està intentant vendre Cantora, la finca que era del seu pare, el torero Francisco Rivera ‘Paquirri’.


Des que el DJ es va assabentar de totes les coses que li havia ocultat la seua mare sobre l'herència del seu pare, han sigut molts els interessats.


Després de mesos de negociacions amb diversos inversors, sembla que Kiko Rivera ja ha trobat la forma perfecta de trencar definitivament amb la seua mare i vendre la seua part de 'Cantora'. Segons explica en exclusiva la revista ‘Diez Minutos’, el DJ hauria arribat a un acord amb l'empresa Comprem la teua herència.

Des que va decidir comptar la seua veritat en el programa ‘Cantora, una herencia envenenada’ i traure a la llum la veritat de la seua relació amb la seua mare Isabel Pantoja, Kiko va començar a negociar amb diversos inversors la venda de la seua part de Cantora amb la intenció de liquidar tots els deutes i la gran hipoteca que la seua mare té sobre la finca. Han arribat a ser fins a quatre les persones interessades en la finca de Paquirri, però finalment Kiko Rivera hauria arribat a un acord amb una empresa privada anomenada 'Compremos' la teua herència.


Una empresa que fa tres mesos quan el tema estava més ardent que mai en els platons, es va posar en contacte amb Irene Rosales en el programa ‘Viva la Vida’ i li va oferir comprar la part de l'herència de Kiko Rivera. Segons publica la revista, un acord que constaria d'1,5 milions d'euros per la seua part de l'herència i la compra del deute que la cançonetista té amb el banc actualment.


Si tot sale com està previst, Kiko Rivera podria complir dos somnis de colp perquè l'empresa inversora planeja construir en Cantora un gran complex hostaler que albergarà entre altres coses el Museu de Paquirri, un bonic projecte en el qual Kiko s'hauria oferit a col·laborar i que ara així acabaria amb qualsevol possible reconciliació amb la seua mare.

L'empresa CTH està disposada a comprar la finca sencera i per a ells hauria de pagar el deute de 2,6 milions d'euros que Isabel Pantoja va contraure amb el banc en hipotecar el 100% de Cantora. Una oferta davant la qual la cantant no tens moltes possibilitats, ja que de no acceptar podria perdre la finca.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Filtrat el nom de la futura filla de Meghan Markle i el Príncep Harry?" "Pillats junts després de conéixer-se el seu embaràs"