L'apassionat bes en públic de Lucía Rivera i Marc Márquez en Xest

Lucía Rivera procura acompanyar el seu nóvio en les carreres de motociclisme | INSTAGRAM

 

L'últim cap de setmana va finalitzar la temporada de motociclisme amb la seua última carrera que va tindre lloc en el circuit Ricardo Tormo de Xest, en València, on Mac Márquez es va proclamar campió del món per vuitena volta.

La seva parella, Lucía Rivera, no es va voler perdre l’ocasió, i es trobava acompanyant orgullosa al seu nóvio, quan a causa de l'entusiasme i de l'alegria del moment, els dos van protagonitzar una escena molt romàntic donant-se un bes als llavis molt efusiu davant les càmeres dels mitjans, per a sorpresa de tot el món; un moment que va quedar immortalitzat en esta instantània.

 

Marc Márquez i Lucía Rivera es besen apassionadament | EFE

El germà menut de Lucía Rivera també es trobava en el circuit

A més a més, a la filla de Blanca Romero se li queia literalment la baba en Instagram, quan va publicar una foto molt familiar en la què eixien la seua parella Marc Márquez amb el germà menut de la model, Martín, que ara té 7 anys, i que és un fan declarada del pilot de Repsol. La model no podia contindre l'alegria de vore'ls junts: «Estos dos campions em tenen...», escrivia entusiasmada.

 

Lucía Rivera compartint una fotografia del seu germà amb Marc Márquez als seus stories | INSTAGRAM

 

Esta fotografia i el fet de què Lucía Rivera compartíra la celebració amb els familiars del pilot, que també es trobaven allí presents, és una mostra més de que la seua relació avança bé i que la família del pilot l'ha integrat en el ceu cercle més íntim.

 

També pots llegir...

 

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"El fort motiu que ha fet esclatar a Rocío Flores en directe" "Les paraules de Kiko Rivera que han deixat a tot el món bocabadat"