María Jiménez sorprén amb la recuperació del seu estat de salut

Fa dos setmanes que els especialistes de l'hospital li van practicar a l'artista una traqueotomia
L'artista María Jiménez | Instagram

 

El cas de la cantant María Jiménez està deixant a tot el món bocabadat. Després d'ingressar d'urgència el passat 2 de maig a causa d'una oclusió intestinal, les notícies sobre la seua salut anaven empitjorant amb el pas de les hores.

Tal era la preocupació per la seua salut, que l'artista va haver de ser ingressada en la UCI a on la van intubar i li van fer aferrar-se a la vida. Les hores, els dies i les setmanes anaven passant i Jiménez seguia en un estat crític, però estable.

El caràcter de l'artista

Ara, dos mesos més tard, pareix que els seus fans podran tornar a vore-la eixir de l'hospital després d'haver superat este difícil procés. No obstant això, per a eixe moment encara queda un temps, ja que tot i que es troba molt millor i ja està fora de perill, encara es troba hospitalitzada en la UCI del centre Virgen del Rocío de Sevilla.

Per a tots és conegut el caràcter de Jiménez, i segons ha explicat el director de l'hospital en unes declaracions, la cantant també l'ha deixat vore durant la seua estada en la UCI. «Esta dona té la UCI revolucionada, quins colps d'humor i quina força per a tirar avant», explicava. De la mateixa manera, pareix que quan li van retirar el tub que mantenia la seua respiració, la cantant va exclamar que: «Em teniu ja fins a la f...».

Una traqueotomia que li ha fet millorar la seua situació

Fa dos setmanes que els especialistes de l'hospital li van practicar a Jiménez una traqueotomia, a pesar de la seua inicial oposició. I va ser en eixe moment quan va començar a experimentar la millora més destacada i, fins i tot, ha començat a respirar sense tub en els moments que es troba amb més força. Per tant, ara només queda esperar unes setmanes més per a poder vore l'evolució del seu estat de salut i tornar a disfrutar del seu sentit de l'humor i, sobretot, la força per a viure.

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Es destapa la gran baralla de la boda de Belén Esteban" "Es destapen els detalls i el preu dels vestit de nóvia de Belén Esteban"