Maria Patiño contesta a les polèmiques declaracions de Bertín Osborne

El cantant va revolucionar la xarxa criticant l’actual situació del moviment feminista en Espanya
Maria Patiño contesta a les polèmiques declaracions de Bertín Osborne | València Diari

 

Les xarxes socials s’han incendiat amb les últimes paraules que Bertín Osborne ha dedicat al moviment feminista fa menys d’una setmana. Les seues declaracions sobre violència de gènere i la falta de necessitat de lluitar per la igualtat han generat molta polèmica, i el cantant ha rebut moltes crítiques. Fins i tot, ‘Socialité’ ha dedicat un espai per a comentar els fets i Maria Patiño no ha dubtat en fer pública la seua opinió.

La periodista, que també és col·laboradora en ‘Sálvame’, s’ha armat de valor i ha estallat contra Bertín Osborne, sobretot per esta declaració del cantant: «Espanya no necessita un moviment feminista, que vagen a Iran, a on lapiden a les dones».

Maria Patiño arremet contra Bertín Osborne

Diana Aller, companya de plató de Maria Patiño, va ser la primera en pronunciar-se públicament sobre esta última polèmica que protagonitza Bertín Osborne. Davant de la reacció que va tindre el cantant per les crítiques que està rebent estos dies, Aller va comentar que «en un primer moment, el que ha fet és vomitar el que li ha passat pel cap de qualsevol manera amb vídeos improvisats».

A més a més, Diana va insistir en què la defensa d’Osborne no tenia cap sentit després de què ell mateix confessara que «les dones necessiten un mascle». Després d’analitzar cada una de les paraules de l’actor espanyol, la col·laboradora li va advertir que «no et poses en embolics perquè és molt complicat».

Maria Patiño va advertir a Osborne per a que no es ficara en embolics | Telecinco

 

De la mateixa manera, María Patiño va tindre una actitud molt crítica amb Bertín Osborne i va mostrar-se totalment d’acord amb el que exposava la seua companya de plató. «Totalment d’acord. Al final, contestant a este tipo d’afirmacions te fiques en embolics i són temes complicats que han de tindre una anàlisi més profunda», explicava la periodista gallega.

Per a acabar, Maria Patiño va afegir que «sóc de les que pensen que els hòmens i les dones hauríem d’anar de la mà per millorar els drets dels dos gèneres. No es pot convertir l’home en l’enemic de la dona».

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"📺 El preciós gest d'Isabel Jiménez en un dels moments més durs per a Sara Carbonero" "Laura Escanes, criticada en Instagram per la seua última foto"