Està en boca de tots: el secret explosiu que està a punt de revelar María Patiño

La col·laboradora ha deixat anar la 'bomba' a les seues xarxes
María Patiño guarda un secret que anunciarà en els pròxims dies | Telecinco

Esta voltaa, María Patiño s'ha buscat ella soleta estar en el punt de mira. La presentadora ha donat bombo als rumors que li perseguixen des de fa unes setmanes i ha confirmat a través d'Instagram i Twitter que és cert que oculta un secret i ha afegit que el revelarà prompte.

La periodista complirà este agost 50 anys, esplèndida com sempre i gaudint d'una edat jove per a fer moltes coses i continuar gaudint de la vida. Això sí, algunes de les especulacions li adjudiquen un embaràs i molts opinen que, encara que ella es conserve molt bé, esta és una edat madura per a un embaràs de risc.

La veritat és que Patiño ja té un fill crescut, Julio Patiño, de 20 anys, i mai ha esmentat públicament que estiga disposada a buscar un segon. Per això, la premsa rosa ha debatut entre si amaga realment un embaràs o es tracta d'una operació estètica. Este dimecres ella mateixa ha fet créixer les especulacions amb dos missatges a les seues xarxes socials, en Twitter i en Instagram, anunciant en bombo i platet que en pocs dies farà pública una notícia que l'afecta a ella i que qualifica de secret.

María Patiño i el seu secret: nova cirurgia estètica o embaràs

A demés, en el seu perfil d'Instagram ha acompanyat este missatge amb una foto per a augmentar encara més les especulacions.

Esta bomba deixada anar per la mateixa Maria Patiño ha saltat les alarmes de tots els seus seguidors, que ara estan a l'expectativa que la presentadora de 'Socialité' explique quin és el secret que porta ocultant tantes setmanes. 

La revista 'Semana' va especular amb una cirurgia estètica, concretament una abdominoplàstia i va publicar una notícia explicant la seua operació. Patiño negava rotundament el 8-M esta informació a través de Twitter: «María Patiño deixa vore el resultat del seu últim retoc estètic. Fals, en breu la veritat».

«Fals, en breu la veritat»

És clar que el misteri que oculta la col·laboradora de televisió no és un nou programa per a Telecinco, ja que hui dia presenta 'Socialité' i col·labora en altres que ocupen grans franges horàries a la cadena: 'Sálvame Diario', ‘Sábado Deluxe' i 'Domingo Deluxe'.

Els seus seguidors han parlat i la majoria afirmen que pensen que María Patiño augmentarà  la família. Es llegixen missatges de suport i d'especulacions entre embaràs o adopció. I, per descomptat, es qüestiona si la periodista sorprendrà amb cirurgia o amb una criatura.

Els ‘haters’ de Patiño també han volgut opinar sobre el seu tuit. S'han revolucionat i alguns han insistit que els secrets si són secrets no s’expliquen. Uns altres insistixen que deixe d'operar-se o de posar-se bótox.

La presentadora no ha tornat a insistir en el tema, ni en les mateixes xarxes socials que han fet explotar la bomba ni tampoc en cap dels programes en els que treballa actualment. Entre la Patiño emmascarada i la Patiño del dissabte en Telecinco, pareix que han passat anys i que entre mitges hi ha hagut successos dels quals ningú s'ha assabentat.

Ara mateix es remenen dos opcions. Li poden haver punxat una de dos: bótox o inseminació artificial. Fins i tot s'ha arribat a pensar que participarà en 'Supervivientes', ja que el programa està molt a la vora i prompte s'anunciaran els participants.

«En uns dies compartiré secret». Així retransmet la presentadora la seua vida, com si es tractarà d'un programa de ‘Sálvame’. Ara busca ganxos per a conseguir interacció amb els seus seguidors i amb els del programa. Pot ser que en uns dies explique 'el secret' o que es quede en un post per a les seues xarxes.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Revelen una part destacable de l'herència que Àlex Casademunt deixa a la seua filla" "La primera hipòtesi de la mort d'Àlex Casademunt"