María Teresa Campos desesperada per aconseguir vendre el seu xalet

La presentadora va posar a la venda la vivenda en 2015 i encara no té comprador
María Teresa Campos en el porxe del jardí de sa casa | Setmana

 

María Teresa Campos vol desfer-se des de fa dos anys d'un xalet de la seua propietat situat en l'exclusiva urbanització Molino de la Hoz de Las Rozas. Segons informació de ‘Vanitatis’, la vivenda estaria valorat en 4,5 milions d'euros.

Recentment s'ha pogut veure a Bigote Arrocet, parella de la presentadora, ensenyant la casa a diferents grups de persones i és que sembla que la parella vol substituir la immobiliària amb la qual estan treballant, per una altra.

Fa poc, set assessors d'una mateixa immobiliària van acudir a visitar la vivenda amb Arrocet. Fins al moment, l'empresa en la qual havien confiat era Engels&Völkers, una immobiliària de luxe, però sembla que la cosa canviarà en un futur pròxim.

A més de plantejar-se el canvi d'immobiliària, la periodista ha demanat consell a experts en el tema de la venda d'habitatges perquè necessita una solució el més prompte possible. El possible problema de tot pot ser el preu de venda que se li va posar al xalet, 4,5 milions d'euros.

Segons informa ‘Vanitatis’, en la mateixa urbanització hi ha cases de característiques similars per preus que ronden els 2 milions d'euros. Si bé és cert que el xalet de Maria Teresa Campos és més gran, amb un jardí enorme i que té nombroses comoditats en la casa, però la diferència de preu és, possiblement, massa elevada.

Maria Teresa Campos ja va vendre fa un temps una altra de les seues vivendes, un àtic de 700 metres quadrats que es troba a Pozuelo de Alarcón. Esta vivenda la va vendre per 1,3 milions d'euros, menys diners del que al principi esperava. De fet ho va vendre per 50 mil euros menys del que ho va comprar, a més s'havia gastat 300.000 euros a reformar-ho. Així que amb este segon habitatge espera aconseguir una millor venda.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"La històrica de GH VIP que acaba de confesar que ha pagat a dones per sexe" "El presentador de Telecinco que s'ha gitat al llit amb molta gent per un curiós motiu"