Maria Teresa Campos fa una petició a través de la seua filla Terelu Campos

María Teresa Campos ha pres una decisió respecte a la participació d'Edmundo a 'La casa de los secretos' i l'ha comunicat a través de la seua filla. "El que faça o deixe de fer Bigote no forma part de la vida de María Teresa Campos, que és la meua mare", ha dit Terelu

Este dissabte passat Terelu Campos va exclatar en el programa en el que col.labora en Telecinco 'Viva la vida' i ha parlat per la seua mare. Terelu no ha pogut ser més clara quan li han preguntat per la reacció de la seua mare, María Teresa Campos, al fitxatge bomba de Bigote Arrocet per 'Secret Story'. Edmundo ha confirmat que serà un dels concursants de 'La casa dels secretos' dos anys després d'haver trencat amb la presentadora a través d'un missatge i sense haver parlat amb la que va ser la seua parella cara a cara malgrat el seu sofriment. Ara, María Teresa està en una altra etapa, en una altra pantalla del videojoc, i no vol saber res de la nova aventura televisiva de la seua exparella.

"A veure si és possible que no se'n diga per a gravar-la, que no se'n diga en directe per a posar-li el micro en el telèfon. A María Teresa Campos no li competeix res d'este assumpte de Edmundo Arrocet i no es manifestarà sobre res perquè esta persona no està en la seua vida des de fa dos anys", ha dit Terelu Campos, molt seriosa i contundent, des del seu lloc de treball. María Teresa ha demanat a la seua filla major que faça arribar este missatge als seus companys i és que vol estar tranquil·la i mantenir-se al marge d'esta història, encara que inevitablement l'afectarà.

Tranquil.litat i respete per a María Teresa Campos

Terelu Campos és conscient d'això i per això ha posat un fre i ha demanat tranquil·litat i respete per a la seua mare, "és una senyora de vuitanta anys", ha exclamat en 'Viva la Vida'. Al que ha afegit: "El que faça o deixe de fer Bigote no forma part de la vida de María Teresa Campos, que és la meua mare".

I ha seguit posant les coses clares

"A mi l'única cosa que em preocupa d'això és la 'jodienda' que li doneu a la meua mare, perquè a mi esta persona em porta sense cura, m'importa un pebrot", ha deixat molt clar. La col·laboradora, molt sincera una vegada més, no oculta que no li fa gens ni mica de gràcia que Edmundo entre en el reality, però únicament pel mal que això pot fer a la seua mare, que ho ha passat molt malament després de la seua ruptura.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Raquel Mosquera contradiu a Rocío Carrasco" "Anirà Isabel Pantoja a les noces d'Anabel Pantoja?"