Miguel Bosé: No pense fer concerts per a gent amb mordassa

Bosé assegura que l'ésser humà està programat per a viure 120 anys

Miguel Bosé s'ha convertit en la imatge de la portada d'octubre de la revista mexicana 'Quién', on ha parlat en una entrevista en exclusiva del seu paper com a pare i la seua separació de Nacho Palau.

El cantant Miguel Bosé s'ha convertit en la imatge de la portada d'octubre de la revista mexicana Quién, on ha parlat en una entrevista en exclusiva del seu paper com a pare i la seua separació de Nacho Palau.

Com és com a pare?

Segons ha explicat el mitjà en un avanç informatiu, l'artista els ha rebut a la seua casa de Ciutat de Mèxic, on viu amb els seus dos fills des de fa tres anys. "Bosé ens explica com és ser un papà solter i molt famós; com se sent després d'una separació després de 25 anys d'estar junts, la publicació de la seua pròxima autobiografia, la qual cosa en realitat passa amb la seua veu, la seua croada antiCovid i la seua comeback musical", indica 'Quién'.

Diego i Tadeo

Respecte als seus dos fills biològics, Diego i Tadeo, Bosé ha contat que quan van complir els 7 anys van deixar de tenir nanes per a aprendre a cuidar-se sols, i que cada dia els acompanya al col·legi.

Una ruptura traumàtica


Així mateix, el cantant qualifica la seua ruptura amb Palau de "traumàtica" després de portar "25 anys de relació de convivència, no de parella", ha matisat.

Per este motiu Bosé ha justificat que volgués ser el pare biològic dels seus fills, perquè ningú els hi pogués llevar.

<

>
Fa a penes unes setmanes, el cantant mostrava en les seues xarxes socials la portada del seu llibre autobiogràfic, "El hijo del capitàn trueno", que veurà la llum esta tardor.

"A primers de novembre estarà a disposició. Us vaig comptant", va anunciar llavors.

<

>

En els concerts de Miguel Bosé

Segons "Socialité", Miguel Bosé també ha fet unes declaracions en les quals assegura que no deixarà entrar a ningú als seus concerts amb màscares a les quals les nomena com a morrions "No pense fer concerts per a gent amb mordassa"

Les seues idees

Seguint amb el seu negacionisme i pregonant el que ell pensa també ha assegurat que l'ésser humà està programat per a viure 120 anys.

La seua veu

El cantant lleva importància als desajustaments de la seua veu amb la qual diu parlar i que li ha avisat que va tornar molt aviat.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"El missatge de Dulceida a Alba Paul pel seu aniversari després d'eliminar la foto" "Linda Evangelista confessa que viu reclosa després de ser brutalment desfigurada"