Miguel Bosé sorprén a tot el món amb una aparició pública amb els seus fills i Nacho Palau l'ataca

Nacho Palau, la seua exparella, ha dit que: «No m'ha agradat gens, esta és la veritat»
Miguel Bosé i Nacho Palau han tingut una dura separació | València Diari

 

Una separació mai és una cosa fàcil i, si hi ha fills pel mig, encara menys. Miguel Bosé i Nacho Palau es van separar fa ja un temps, després de 26 anys de relació i quatre fills en comú. Des de la seua separació, Bosé viu en Mèxic amb Diego i Tadeo i, Palau viu en Espanya amb Ivo i Telmo. 

Tot i les diferències que hagen pogut tindre com a parella, és cert que fins al moment sempre havien tingut un punt en comú: preservar la intimitat i identitat dels seus fills. En eixe sentit, el mateix Bosé havia publicat alguna fotografia en les xarxes on es podia vore als xiquets d'esquenes, per a què no es poguera reconéixer la seua cara.

L'aparició sorpresa del cantant

Però la sorpresa va arribar fa uns dies quan Bosé va decidir posar en un photocall amb els dos xiquets. Concretament, va sorprendre en posar mentres es disposaven a disfrutar de l'estrena mundial de 'Godzila: rei dels monstres', a Los Ángeles.

La seua aparició va ser triomfal i molt comentada, ja que els tres anaven vestits igual: americana negra, falda, sabates esportives i ulleres de sol. Pareix que este últim complement va ser l'escollit pel pare per a intentar preservar, en la mesura del possible, la identitat dels menors.

Els comentaris a causa de la seua aparició no es van fer esperar, tot i que la reacció que més polèmica podia generar era la de Palau. En este sentit, el portal 'Look' va poder parlar amb ell i preguntar-li què opinava de l'exposició que havia fet la seua exparella amb els seus fills. Nacho Palau no va dubtar en respondre: «No m'ha agradat gens, esta és la veritat».

La guerra entre els dos torna a estar oberta i s'haurà de vore si Palau pren accions legals i, finalment, aconseguix una classe de custòdia que permetria que els quatre germans estigueren junts.

 

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Un esportista d'elit, nou nóvio de Cayetana Rivera" "VÍDEO: La sorprenent nova afició de Shakira per a mantindre la línia i passar menys calor"