Mor l'actor Arturo Fernández amb 90 anys

L'actor asturià, que es va mantindre en el mercat fins al passat mes d'abril, era una institució per al teatre espanyol
Arturo Fernández era una gran eminència del teatre espanyol | València Diari

 

Arturo Fernández ha mort esta nit als 90 anys. L'actor asturià es trobava ingressat en un hospital de Madrid des de feia uns dies per unes molèsties estomacals. El seu estat de salut era preocupant i la seua dona ha informat finalment este matí de la seua defunció.

Era ja la tercera volta enguany que l'actor era ingressat en un hospital. En la primera ocasió, ho va fer per problemes d'estómac i, més tard, perquè es va trencar una cama en una accidentada caiguda el passat mes de maig, fet que el va obligar a cancel·lar compromisos professionals que tenia per al moment.

Fernández, que es va mantindre en actiu fins al passat mes d'abril –abans de la caiguda–, ha sigut una gran eminència del teatre espanyol. En esta última ocasió, ha ser intervingut per una malaltia estomacal, de la que no s'ha pogut recuperar

L'actor, nascut a Gijón l'any 1929, que el passat mes de febrer va arribar als 90 anys, no va permetre que l'edat mai li frenara l'activitat que havia dut a terme durant tota la seua vida: l'actuació. Va seguir sempre amb una activitat professional molt intensa fins al passat 2 d'abril, uns problemes en l'esquena el van obligar a cancel·lar l'última obra que va protagonitzar: 'Alta seducción'.

Esta era una comèdia escrita especialment per a ell, ja fa 30 anys, i que interpretava al costat de Carmen del Valle en una gira per tota Espanya i que estava programada en València, precisament, el 12 d'abril d'enguany i que ja no es va poder interpretar.

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Polèmic gest de la família de Letícia amb Jaime Peñafiel" "DUR: Jorge Javier patix estrés posttraumàtic"