El pare de Letícia Ortiz nega la salutació a Jaime Peñafiel

Jesús Ortiz i el periodista expert en la Casa Reial creuen mirades però no se saluden
La Reina Letícia, objecte de la ploma esmolada de Jaime Peñafiel | Cedida

No és cap sorpresa vore a Jaime Peñafiel criticant a Letícia Ortiz, ja que el periodista sempre ha atacat durament la figura de la reina pel simple fet d'haver nascut en una família sense sang reial. El periodista expert en la Casa Reial va protagonitzar un incòmode episodi amb el pare de la reina, Jesús Ortiz.

Jesús Ortiz nega la salutació a Jaime Peñafiel

Fa uns dies, al voltant de l'hotel Ritz de Madrid, Peñafiel i el pare de la reina Letícia es van trobar i en un primer moment els dos es van somriure, tot i que després Peñafiel va donar la mà al sogre del rei Felip, però ell li va fer una espècie de cobra menyspreant-li la salutació. És una evidència que els membres de la família Ortiz no senten simpatia pel veterà periodista, ja que sempre ha parlat malament de Letícia.

La reina Letícia sap que Jaime Peñafiel és el seu màxim detractor | València Diari

 

Peñafiel sempre ataca a Letícia

L'últim dard de Peñafiel contra la reina va ser quan es va referir a la mort de sa germana, Erika Ortiz, el febrer de 2007. Recordant les paraules del cosí David Rocasolano, Peñafiel va parlar del control que Letícia exercix sobre els seus i, en el seu moment, sobre sa germana menuda Erika.

Després d’introduir la figura d’Érika Ortiz Rocasolano, germana menuda de la reina i que es va suicidar als 31 anys, el columnista va insinuar que la seua mort podria tindre a vore amb el comportament de Letícia. Eixes paraules no van agradar gens a la família Ortiz, motiu que convida a Jesús Ortiz a negar la salutació del periodista.

La reina Letícia torna a ser criticada per Jaime Peñafiel | València Diari

 

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"DUR: Jorge Javier patix estrés posttraumàtic" "Belén Esteban dolguda amb Paz Padilla i Mila Ximénez després de la boda"