Parlen de les demandes d'Alba Carrillo en un programa de Telecinco

La presentadora confia en què els dos col·laboradors solucionin les seves diferències quan acabi el concurs
Alba Carrillo en 'GH VIP' | Telecinco

Este diumenge, Alba Carrillo va ser molt clara sobre la seua tornada al programa 'Ya es mediodia', una volta acabe la seua participació en 'Gran Hermano VIP'. La seua mala relació amb el seu company Miguel Frigenti, hauria portat al fet de què la model plantejara un ultimàtum al programa que presenta Sonsoles Ónega, on faria triar entre ella i l'expert en 'realitys'.

Hui, un dia després de les contundents declaracions de Carrillo, el programa s'ha pronunciat i ha volgut posar seny en tota esta polèmica.

Desacrediten a Alba Carrillo

La presentadora de 'Ya es mediodia' ha donat pas al vídeo de la seua col·laboradora, per a seguidament dir que estes decisions recauen directament sobre la directora del programa, que és qui tria als col·laboradors del programa, donant a entendre que cap col·laborador té el poder com per donar o treure feina a cap company. A més, Miguel Frigenti ha indicat que no patix per la seva feina, tot i que de nou, ha recriminat el comentari de la seua companya.

També et pot interessar...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Alba Carrillo vol que facen fora del treball a un company seu" "Terelu Campos conta l'assetjament que va patir per part d'un fan obsessionat"