Patricia Montero i el seu nóvio disfruten de les seues vacances a les illes Canàries

La parella ha decidit prendre's un descans després d'uns mesos plens d'emocions fortes

Després que Patricia Montero estiguera en l'ull de l'huracà de la polèmica a partir de la seua participació en el programa de cuina 'MasterChef' —es va acusar al programa de tindre massa favoritisme cap a ella—, sembla que l'actriu ha decidit donar-se un descans i gaudir d'unes merescudes vacances al costat de la seua parella, l'actor Álex Adrover.

  

Màxim compromis

Han sigut mesos d'emocions fortes ja que, a la ja esmentada polèmica, cal afegir l'emoció que segur que va sentir l'actriu després que la seua parella, a la qual li uneixen més de deu anys de convivència, li demanara matrimoni. Al costat d'ell i la seua filla, han decidit donar-se un descans i gaudir de les costes de les illes Canàries abans de tornar i gaudir en família del Nadal.

Precisament ha sigut esta l'ocasió que ha aprofitat Adrover per a compartir amb els seus seguidors les fotografies de la seua dona, posant en la platja, i mostrar així l'increïble cos que l'actriu posseeix fins i tot després d'haver sigut mare —la xicoteta es diu Lis i té dos anys—.
 

Enamorats com el primer dia

En estes publicacions, l'intèrpret ha aprofitat per a declarar l'amor que sent per la seua parella utilitzant missatges molt afectuosos: «Hi ha tantes coses que m'agraden d'esta dona... però esta és la més important, la seua forma de veure la vida». I és que, després de deu anys i de la petició de mà del passat mes de novembre, la parella està més enamorada que mai.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"FOTO BRUTAL: Tamara Falcó mostra el seu cul després del seu increïble canvi radical" "El dur final d'embaràs de Tamara Gorro després d'un mes de tancament"