Paula Echevarría i David Bustamante discutixen per passar la nit de cap d'any al costat de la seua filla

L'asturiana finalment se'n ha eixit amb la seua
Paula Echevarría va donar un ultimàtum a David Bustamante en 2015 | Cedida

 

Amb les festes de Nadal molt a prop, Paula Echevarría i David Bustamante s'han trobat davant una problemàtica difícil de resoldre. Segons ha revelat 'El Programa de Ana Rosa', l'actriu i el cantant han protagonitzat una tensa discussió per repartir els dies que la seua filla Daniella passarà amb cadascun durant les vacances.

I és que pel que sembla, el cantant càntabre li hauria demanat a la seua exdona passar la nit de Nadal amb la seua filla, ja que va a passar el mes de desembre a Londres treballant en el seu nou disc i tornarà a Espanya per a eixes dates, motiu pel qual vol aprofitar els dies i estar al costat de Daniella. No obstant açò, Paula ja tenia altres plans i no estaria disposada a canviar-los: ella també vol celebrar la nit de Nadal amb la seua filla i altres familiars.

Després d'una acalorada discussió, l'actriu no va cedir i Bustamante va haver de renunciar a la seua idea, per la qual cosa Daniella finalment celebrarà la nit de cap d'any i rebrà el nou any en companyia del seu pare.

Un Nadal diferent

L'any passat, els tres van despedir l'any en Gran Canària rodejats dels seus millors amics i entre rialles, sol i platja. La parella es trobava en un dels seus millors moments i compartien amb els seus seguidors unes fotografies que per a res feien sospitar el que els oferia el 2017: la seua separació i un dels seus anys més difícils. Un any després, la parella es prepara per a celebrar el seu primer nadal com a separats.

 

Paula Echevarría, David Bustamante  i la seua filla van rebre el nou any a Canàries | Instagram

 

Paula, amb tot preparat

Paula Echevarría ja ho té tot llest per al Nadal. A través de les xarxes socials, l'actriu ha compartit la decoració de sa casa, amb l'arbre decorat. D'altra banda, l'asturiana ha conservat una de les tradicions familiars preferides de la seua filla Daniella, a qui li encanta el Nadal.

Decoracióó de l'arbre de Nadal de Paula Echevarría | Instagram

I és que no ha pogut faltar la foto de Mowgli, el chihuahua de la família, al que cada any disfressen de 'Pare Noel' per a donar començament a les festes nadalenques. «I hi ha tradicions que no poden faltar. Ell em mira desconfiat quan veu el traget... Però és que me'l menge amb creïlles!», escrivia l'actriu, encantada.

El chihuahua de Paula Echevarría disfressat | Instagram

 

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Males notícies per a María Teresa Campos, investigada per Hisenda" "La històrica de GH VIP que acaba de confesar que ha pagat a dones per sexe"