Paz Vega, sobre Harvey Weinstein: Vaig sobreviure a més d'una trobada

La reconeguda actriu espanyola, una de les quals més presència ha tingut a Hollywood, ha reconegut en la seua última entrevista com ha viscut el '#MeToo'
L'actriu i model Paz Vega al Festival de San Sebastián | Europa Press

L'actriu Paz Vega és una de les personalitats espanyoles que més fama ha aconseguit fer-se entre el públic dels Estats Units, la qual cosa inevitablement li ha portat a coincidir amb grans estreles de Hollywood.

Encara que no totes hagen sigut del seu grat, la veritat és que la sevillana també va coincidir en més d'una ocasió amb el polèmic productor Harvey Weinstein, condemnat a 23 anys de presó per diversos delictes sexuals. Sobre la seua trajectòria i la seua experiència amb este ha parlat en la seua última entrevista.

Com va coincidir amb el polèmic productor

Publicada este dimarts, Paz Vega s'ha sincerat com mai en una entrevista amb 'Vanitatis' on deixa frases molt sorprenents sobre els episodis més negres que ha viscut Hollywood en els últims anys i que van motivar el reconegut moviment '#MeToo' en el qual van participar multitud d'actrius i personalitats afectades del món del cinema: "Vaig sobreviure a més d'un (trobades amb Harvey Weinstein). Era un secret a veus com operava este senyor", va reconéixer l'actriu.

La sevillana també s'ha mostrat molt orgullosa de tot el que han aconseguit amb este moviment, que no sols ha influït a Hollywood sinó també a tot el món: "L'important és que, a partir del testimoniatge d'algunes de les seues víctimes, hi ha hagut una revolució feminista i s'han visibilitzat els abusos que pateixen les dones en qualsevol àmbit laboral. Em sent afortunada de viure en l'era #MeToo", va revelar.


A més, l'actriu també respon en esta entrevista a la pregunta de si alguna vegada ha hagut de recalcar els límits entre actriu i director i el conegut 'no és no': "Sí, diverses vegades. I des de molt joveneta. Això ho he tingut molt clar sempre", va explicar sobre els episodis que han viscut des de fa molts anys les actrius i treballadores amb algun dels seus caps.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Mila Ximénez trenca el seu silenci: «És el millor que he rebut»" "Un dels homes més rics d'Espanya, a punt de descobrir que té un fill secret"