'La Pechotes', amiga del 'pequeño Nicolás', publica una nova foto que revoluciona les xarxes

L'amiga del 'pequeño Nicolás' ixamb un diminut biquini que l'afavoreix molt

La jove Isabel Mateo, coneguda per ser amiga del famós 'pequeño Nicolás', ha publicat una nova foto que ha revolucionat les xarxes socials. En este sentit, 'La Pechotes', el sobrenom pel qual se la coneix, ha publicat una foto a Instagram, mostrant la seua esvelta figura. Després del canvi en la seua dentadura, sembla que cap part del cos li fa vergonya.

D'esta manera, la jove presumia de les corbes del seu cos i, això que només mostrava la part superior. Acompanyada d'una mirada penetrant, la jove eixia posant en el que sembla ser una platja. A més, en el comentari que acompanya la instantània es llegeix: «Ment jove, cor salvatge, ànima lliure». Amb este text 'La Pechotes' fa saber que viu al més pur estil 'Carpe Diem'.

  

  

La 'fit girl' s'ha fotografiat en diverses ocasions amb diminuts bikinis

Els seus seguidors estan encantats

Diversos usuaris han aplaudit el cos de la jove amiga del 'pequeño Nicolás'. La que va ser col·laboradora de 'Todo va bién', s'ha vist sobrepassada pels comentaris que li deien «guapa» o «bombonazo». De moment la instantània ja té més de 1.209 'M'agrada'.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"MOLT FORT: Ix a la llum els 400.000 euros que no han pagat Jesulín i la Campanario" "La història secreta d'Elionor i la seua ignorada germana"