El pla perfecte de Paula Echevarría amb Pencas i el seu fill Miguel

L'actriu ha estat menjant amb les seues amigues de l'ànima i un convidat especial, el menut Miguel

Des de que va naixer el seu fill Miguel Jr, Paula Echevarría ha canviat de manera radical en les últimes setmanes. Ara sempre està acompanyada d'un homenet ben guapo, el fill que té amb la seua parella l'exfutbolistaMiguel Torres. El bebé va nàixer el passat 11 d'abril, des d'aleshores és inseparable de la seua mare que l'acompanya a les visites que fa al metge, en les seues sessions beauty i, com no, en les reunions amb les seues íntimes. La protagonista de Velvet, Gran Reserva, El comissario o Si yo fuera rico, entre altres coneguts títols, ha eixit a menjar per Madrid amb les seues amigues, que han rebut per primera vegada a un xic en el grup, Miguel Jr. "Menjar meravellós en el lloc més bonic i amb les meues Penques de l'ànima. Perdó les Penques i un convidat especial", ha dit orgullosa.

<

>
Paula Echevarría de 43 anys, està gaudint d'esta segona maternitat al màxim sense deixar escapar ni un segon de la seua nova vida. A més prompte reprendrà la seua rutina d'entrenaments tal com ha avançat.

L'asturiana molt sincera

L'asturiana està vivint una experiència meravellosa, però l'actriu està sent molt sincera contant les coses bones i no tan bones que li van passant des que es va quedar embarassada. Fa unes setmanes indicava que sofria una crisi de lactància. Però res li fa perdre el somriure i l'emoció que sent en haver format una bonica família al costat de Miguel Torres, amb el qual porta tres anys d'amor. No sols ells estan emocionats, sinó també la germana major, Daniella Bustamante, i tots els que formen part del seu cercle. De fet, Miki, com es refereixen al bebé afectuosament, s'ha convertit en el protagonista d'estes cites amb amics com la que ha tingut ara la intèrpret.

Miguel Torres Jr és el gran protagonista

Recordem que feia uns dies, el nou membre de "las Pencas" les acompanyava al costat de les seues respectives parelles. I es que Paula Echevarría i Miguel Torres el portaven a la inauguració de la nova agència creativa d'Alicia Hernández, qui ara ha triat este espai per a convidar a menjar a les seues amigues. La que fos directora creativa de la signatura Dolores Promesas no sols és una de les íntimes de l'actriu, sinó que a més té un paper fonamental en la seua relació amb l'exfutbolista perquè va ser en un aniversari de l'empresària quan els seus camins van tornar a creuar-se i van reprendre el contacte. Des de llavors esta història d'amor no ha parat de créixer i evolucionar, però entre els seus plans no està passar per l'altar. Durant el seu viatge a Kenya per a participar en Planeta Calleja, Echevarría reconeixia a Jesús Calleja que és un pas que tots dos han donat anteriorment i per això li donen la importància justa.

<

>

Una experiència única i que la va canviar per a sempre

Si la sort li somriu en el personal, en el professional Paula Echevarría, que el mes vinent d'agost complirà 44 anys, és igualment afortunada. Va arribar al món de la interpretació de manera casual, però no deixa d'encadenar projectes, en els quals s'inclouen també campanyes publicitàries. La intèrpret asturiana volia estudiar Periodisme, però finalment es va preparar per a ser hostessa i va decidir instal·lar-se a Londres per a aprendre més anglés. El que no sabia és que la ciutat del Tàmesi canviaria el seu rumb per sempre. Gràcies a uns companys de treball (era dependenta en una botiga) li van oferir un treball d'actriu i llavors es va adonar que havia trobat una nova afició de la qual volia fer la seua professió.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"15 anys sense Rocío Jurado." "Yana Olina es vist de núvia, estarà pensant en boda amb David Bustamante?"