Preocupació per l'estat de salut de Jaime Ostos

Una imatge on l'extorero ix prou demacrat ha fet saltar totes les alarmes
Preocupa l'estat de salut de Jaime Ostos | INSTAGRAM

Des de que li fora diagnosticat un edema de pulmó agut a l’extorero Jaime Ostos, este no ho ha passat gens bé a causa del seu delicat estat de salut, i s’ha hagut de mantindre ingressat en l’hospital Montepríncipe durant quasi 3 mesos.

 

La seua família ha volgut informar del seu estat de salut actual ara que ja es troba en casa, amb una fotografia en el programa ‘Socialité’ on apareix Jaime amb la seua dona Mari Ángeles Grajal i el seu gos. Encara que la fotografia era per a calmar els ànims i enviar un missatge de tranquil·litat, en la imatge s’ha pogut comprovar com l’extorero està molt dèbil, demacrat, prim i desmillorat, cosa que ha fet saltar totes les alarmes sobre el seu estat de salut.

 

Esta fotografia ha fet saltar totes les alarmes | TELECINCO

La seua família resol els dubtes sobre el seu estat de salut

Davant el rebombori causat, el fill de l’extorero s’ha posat en contacte amb ‘Socialité’ per a explicar la realitat de l’estat de salut del seu pare i justificar el seu aspecte físic: «S’està recuperant del quasi quinze quilos que va perdre… està molt i molt prim, de fet està prenent els batuts de proteïnes que prenia jo», ha detallat.

 

«En tot moment ha estat acompanyat de la seva família i ha anat millorant. Encara no té forces per a subjectar-se en muletes, ha d’anar amb un caminador», ha comentat. La dona de l’extorero també ha parlat als mitjans i ha afirmat emocionada que després de tres llargs mesos ingressat en l’hospital, Jaime ja es troba en casa on se seguix recuperant: «Està molt ben atés per un físio i tot».

 

 

També pots llegir...

 

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"L'apassionat bes en públic de Lucía Rivera i Marc Márquez en Xest" "El fort motiu que ha fet esclatar a Rocío Flores en directe"