La profunda crisi de José Mourinho entre infidelitats

El portugués ja no lluix el seu anell de casat
José Mourinho es troba sense faena i en crisi amb la seua dona | GTRES

L'entrenador portugués, José Mourinho, està passant per un dels pitjors moments de la seua vida, sense treball i en crisi amb la mare dels seus dos fills, amb qui pareix que existixen molts problemes matrimonials.

  

L'exentrenador del Reial Madrid continua sense equip després de ser despatxat del Manchester United. Una frustració que se li suma la complicada relació que manté amb la seua dona, sense cap aparició publica junts des de fa un any. El portugués ha deixat de lluir l'anell de casat en els seus passejos solitaris per Londres i en les seues aparicions com a comentarista de Sky Sports.

Possibles infidelitats de Mourinho

La dona de Mourinho, Matilde, va viatjar la setmana passada a Nova York per a celebrar l'aniversari de la seua filla, sense la presència del seu marit. Alguns mitjans britànics indiquen que Mourinho podria haver estat amb la milionària britànica Prue Carter Robinson durant el seu matrimoni, i que este és un dels principals motius de la crisi matrimonial.

José Mourinho en profunda crisi amb la seua dona | GTRES

Mourinho i la seua dona es mostren distants des de 2016, quan el portugués va fitxar pel Manchester United i va optar per mudar-se a un hotel durant dos anys mentres la seua família es va quedar en la capital britànica.

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"La important dada que Joao no ha pogut preveure en 'Gran Hermano VIP'" "Una cantant reapareix destrossada per la mort de sa mare"