La publicació en bikini d'Andrea Janeiro torna a ser viral després de protagonitzar un ball sexy a Londres

La jove es troba estudiant a Londres
Imatge d'Andrea Janeiro en bikini | cedida

 Andrea Janeiro, més coneguda com Andreíta ha tornat a ser notícia esta setmana per les seues ballarugues i la seua reaparició després de desconèixer-se el seu parador a Anglaterra on la jove està estudiant actualment. Allí la va enviar la seua mare per a allunyar-la dels periodistes espanyols que la van començar a perseguir a partir del dia que la jove va complir els 18 anys en poder traure-la sense pixelar-li la cara en els mitjans. Esta setmana però ha publicat imatges 'perreant' i ballant en les xarxes socials al costat de Cara Delevingne, una dels seus ídols. Este sexy i improvisat moment ha fet que tornen a eixir les imatges més explosives de la jove, entre elles en la qual eixia en bikini.

Va ser una de les seues imatges més comentades

La foto pertany a una de les últimes que van ser notícia abans que s'anara a estudiar a Anglaterra mentre passava l'estiu amb el seu nóvio. Un altre dels gestos, junt amb el dels balls, que no van agradar gens a la seua mare, ja que tampoc li agrada que faça difusió d'este tipus d'imatges.

A la foto apareix en la seua habitació i en bikini, una imatge que va sorprendre a molts, ja que en ella la jove presumia d'una increïble figura i molts dels seus seguidors van aplaudir el 'tipazo' que lluïa en la instantània que va compartir en Instagram.

 La seua mare la va enviar a Londres buscant l'anonimat 

En estos moments la filla de Belén Esteban es troba estudiant comunicació en la Universitat de Duke on amb l'objectiu de tenir una vida d'allò més normal. Així doncs, com qualsevol jove de la seua edat gaudeix de la vida nocturna i de les ofertes d'oci com qualsevol jove de la seua edat. Justament, un dels moments de diversió de la jove ha sigut notícia ja que finalment va poder conèixer a la seua ídol, la model i actriu Cara Delevigne, amb la qual va ballar en sonar el tema «Despacito» i es va portar després un post de la seua autobiografia signat. 

 Imatge d'Andrea i a la dreta la model | ABC 

 

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"FOTOS: El canvi radical de vida de María de MyHyV i fliparàs amb qui és el seu home" "FOTO BRUTAL: Amor Romeira fa bullir les xarxes completament despullada"