Raquel Mosquera contradiu a Rocío Carrasco i es manté en la seva versió sobre l'última trobada amb Pedro Carra

Raquel Mosquera no coincideix amb la versió que va donar Rocío Carrasco sobre la seua última trobada amb Pedro Carrasco

Raquel Mosquera ha acudit al programa de Telecinco, ja presentat de nou per Emma Garcia, 'Viva la vida' després de patir uns greus problemes de salut durant este estiu. La perruquera i viuda de Pedro Carrasco afirma que encara està treballant per a superar-los (li van diagnosticar depressió, segons ha dit), però que es troba molt millor. Entre altres temes d'actualitat, Mosquera ha parlat de Rocío Carrasco i de la docuserie 'Rocío, contar la verdad para seguir viva'.

Assegura haver volgut molt a Rocío Carrasco

"De sempre l'he tingut molt d'afecte", ha dit Raquel Mosqueda de Rocío Carrasco. Segons ella, mai van tenir cap empipament ni cap enfadament: "Hi havia molt bona relació, però quan va deixar d'existir la relació amb Pedro, pare de Rocío Carrasco, va deixar d'existir també per a mi".

La docuserie a afectat molt a la perruquera

Raquel Mosquera reconeix que la docuserie de Rocío Carrasco la va afectar molt: "Va haver-hi un moment en què vaig deixar de veure'l perquè em va afectar bastant i em vaig començar a sentir malament".

Moltes contradiccions de Raquel Mosquera i Rocío Carrasco

El cert és que hi han moltes contradiccions entre Rocío Carrasco i Raquel Mosquera, cadascú que pense el que crega convenient, elles no arriben a un acord. Rocío Carrasco va donar una versió en la seua docuserie de com va ser la seua última trobada amb el seu pare, Pedro Carrasco, que no coincideix amb la de Raquel Mosquera. La perruquera ha reiterat les seues paraules, contradient a la filla de Rocío Jurado: "Et puc assegurar que el que jo he comptat és la veritat, no estic mentint. I em reitere".

Raquel Mosquera

Raquel Mosquera és perruquera i va ser dona de Pedro Carrasco, l'ex marit de Rocío Jurado i pare de la seua filla, Rocío Carrasco.

Raquel Mosquera i Pedro Carrasco s'emportaven 26 anys de diferència, però això no els va frenar i es van enamorar bojament. En 1996 es van casar a Huelva i Rociíto va exercir de padrina.

La mort de Pedro Carrasco el 27 de gener de 2001 va ser un cop molt dur per a Raquel Mosquera, que no va superar fins a tres anys més tard. Va ser llavors quan va començar a sortir amb Toni Anikpe, amb qui es va casar en 2005 i va tenir una filla en 2006. Es van separar en 2007. En 2014 va recuperar la il·lusió amb Isi, amb qui va tenir un fill en 2015.

Ha tingut una vida molt marcada per la depressió i algun intent de suïcidi. No va ser fins a 2008 que li van diagnosticar trastorn bipolar.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Anirà Isabel Pantoja a les noces d'Anabel Pantoja?" "Les Campos tremolen davant la presència a Espanya de 'Bigote Arrocet'"