La reacció de Bertín Osborne a l'entrevista de Fabiola Martínez

Bertín Osborne, davant les preguntes sobre una possible reconciliació: "El temps ho dirà, tot està bé"

Divendres passat, Fabiola Martínez, esposa de Bertín Osborne, es va asseure en 'Divendres Deluxe' per a parlar de com va ser la separació del cantant. En el plató de Mediaset, la veneçolana va assegurar que el que més li va costar va ser prendre la decisió.

“Van ser molts moments en els quals em donava compte que ja res era igual. Em mirava a l'espill i deia: em veig trist” va assegurar l'exdona de l'artista durant la seua intervenció en el programa de Telecinco. “A Bertín és molt difícil canviar-lo, ell no volia renunciar a la seua vida per intentar que la meua vida fora més còmoda”, sentenciava Martínez.

La resposta de Bertín Osborne

Ara, després de l'entrevista en la qual Fabiola s'ha obert en canal revelant la cara desconeguda del matrimoni, Bertín Osborne ha parlat sobre l'aparició televisiva de la mare dels seus dos fills, Quique i Carlos. El presentador de 'Mi casa es la tuya' ha trencat el seu silenci durant la celebració de la gala Starlite, a Marbella, on el cantant va acudir per a recollir un premi per a la seua fundació, de la qual Fabiola és la principal gestora i per a la qual ell només ha prestat el seu nom.

“Fabiola ha estat fantàstica, com sempre. A més, ella no pot estar més que fantàstica”, assegurava el cantant. No obstant això, en ser preguntat per un tatuatge de cor que s'ha fet Fabiola que simbolitza, en pròpies paraules de la seua exmuller, la seua obertura a l'amor, Osborne ha respost que “fa fenomenal. A veure si troba un millor que jo, que ha d'haver-hi un munt”. 

A la pregunta sobre si hi ha possibilitats de reconciliació entre la parella, Bertín va somriure, però va eludir la resposta: “La meua vida això el temps ho dirà, tot està bé”. Està obert a l'amor el cantant? Ell demanava que no li feren aquestes preguntes perquè està “major".

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Susanna Griso confessa com es troba després del divorci" "Verdeliss anuncia que està embarassada del seu huité fill"