La reaparició d'Eva González no calla els rumors d'infidelitat de Cayetano

Seguixen els rumors sobre una possible infidelitat per part del torero
Eva González està passant pel seu pitjor moment personal | La Coctelera

Setmanes complicades per a la parella formada per Cayetano Rivera i Eva González, després de què unes fotografies compromeses hagen col·locat el matrimoni en el focus mediàtic.

 

Des de què eixiren a la llum unes reveladores imàtgens de Cayetano Rivera en actitud molt afectuosa amb una amiga seua de Londres, la parella no s’ha deixat vore en públic i s’ha mantingut apartada dels flaixos el màxim possible per a evitar les preguntes dels periodistes i els rumors sobre una possible infidelitat per part del torero.

 

Cayetano, en casa

De fet, la imatge de la presentadora Eva González era una de les més buscades esta setmana i va ser dimarts quan va ser captada per les càmeres eixint d’una notaria. Segons ella, no havia anat per cap motiu relacionat amb el seu matrimoni, pel que pareix.

 

Cayetano Rivera | La Coctelera

 

A l'eixida del despatx notarial, la presentadora de ‘Masterchef’ va intentar respondre els periodistes que l’esperaven amb el màxim somriure possible, mentres alguns li preguntaven a on es trobava el seu marit: «Està en casa», responia ella.

Recentment, la presentadora va voler escapar de la tempesta mediàtica que havien provocat les citades fotografies i va viatjar a París a soles, a vore un concert de la seua amiga i cantant Vanesa Martín. De moment, tot i les contínues especulacions sobre una possible crisi matrimonial entre la parella, Eva González es manté discreta sobre el tema i en un segon pla.

 

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Belén Esteban aporta noves dades del conflicte entre Rocío Carrasco i la seua filla" "Dakota passa per quiròfan per a millorar la seua cara"