Una revista francesa publica la llista d'amants del rei Juan Carlos

Entre aquestes dones destaquen la periodista Pilar Eyre, l'actiu Sara Montiel o, fins i tot, Ladi Dy.
El rei emèrit apareix en una revista francesa | La Coctelera

 

Fa ja alguns anys que el rei emèrit Juan Carlos I va deixar el tron reial per a dedicar-se només a assistir a comptats actes institucionals. No obstant això, la seua popularitat no ha desaparegut amb el seu adéu, tot el contrari, ja que últimament està en el focus de la polèmica per una causa clara i que sempre l'ha portat de cap: les dones. 

Segons explica 'La Coctelera', la revista francesa 'Els dossiers negres de la monarquia' assenyala que Juan Carlos I hauria estat amb una llarga llista de dones que van més enllà del cas amb Corinna. Però, a més a més, la revista no només parla dels amors del rei emèrit, sinó que també s'analitzen adulteris, escàndols, fills il·legítims, abusos de poder i frau fiscal, per part de diversos monarques europeus.

La sorpresa de Pilar Eyre

El pare de l'actual rei Felip VI acumula una llista de dones, entre les quals destaquen algunes com: Bárbara Rey, Corinna, Ladi Dy o Sara Montiel. Però si hi ha una que ha deixat a tot el món sorprés és Pilar Eyre. 

Aquesta periodista s'ha dedicat durant dècades a escriure sobre la Casa Reial, fet que l'ha portat a conéixer de prop la vida dels monarques espanyols. El que no s'havia filtrat mai és la suposada relació que Eyre hauria mantingut amb el que era rei d'Espanya en aquells moments.

La periodista Pilar Eyre porta anys escrivint sobre la monarquia espanyola | La Coctelera

 

Davant la sorprenent notícia, les reaccions no van tardar en eixir i va ser la mateixa periodista la que va voler fer-se ressò de la publicació francesa. Amb la intenció de parar la polèmica d'arrel, Eyre va publicar a les seues xarxes socials que aquella confessió era falsa. Tot i això, Eyre va comentar a 'Blau' que: «No és veritat... desgraciadament, perquè el trobe molt atractiu».

3 milions d'euros pel silenci de Bárbara Rey

En relació a la resta d'amants del monarca, es comenta que algunes com Bárbara Rey haurien rebut en 2017 fins a tres milions d'euros per a guardar en silenci la seua relació amb el rei emèrit. De fet, tot i les informacions que durant un temps han confirmat l'aventura entre l'actriu i el monarca, ella sempre s'ha mostrat distant i no ha parlat res al respecte.

Una revista francesa ha publicat la llista de les aventures del rei emèrit | Les Dossiers Noirs de la Monarchie

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Antonio David Flores, enfonsat i víctima d'un nou revés judicial" "Isabel Pantoja podria no entrar a 'Supervivientes' per problemes de salut"