Rocío Carrasco, greument afectada, toca fons

La filla de la difunta Rocío Jurado passa per un dels seus pitjors moments
Rocío Carrasco pels carrers de Madrid | València Diari

Rocío Carrasco està més enfonsada que mai, travessant el que podria seu el seu pitjor moment personal. A causa de la participació del seu exmarit Antonio David Flores en ‘GH VIP’ i les aparicions públiques de la seua filla en Telecinco per a defensar-lo, el tema del sonat distanciament entre mare i filla i les causes que l'haurien provocat tornava a estar d'actualitat.

 

La filla de la difunta Rocío Jurado ha vist en este temps com tornava a estar en l’ull de l’huracà i la seua imatge eixia encara més minvada i més després de comprovar que no comptava amb cap suport televisiu que la defensara. Amb tot açò i en vore la tempesta mediàtica que tenia al voltant, Rocío Carrasco ha decidit tancar-se en casa i no eixir, aferrada al suport del seu marit Fidel Albiac.

 

Fidel Albiac, culpable de tot segons Antonio David

Fidel Albiac s’ha convertit en el seu únic suport i amb ell s’ha tancat en sa casa, a on no se l'ha vist eixir i més després de l’última entrevista d’Antonio David en el ‘Sábado Deluxe’. Esta ha acabat per dinamitar encara més la imatge pública de Rocío Carrasco i provocant que siga de nou qüestionada com a mare, ja que Antonio David va assenyalar com a principal culpable de la no relació de Rocío Carrasco amb els seus fills a Fidel Albiac. En les seues declaracions ha deixat en molt mal lloc al matrimoni i ha recalcat el poder i la influència que exercix Fidel Albiac en esta relació.

 

Rocío Carrasco fa set anys que no manté relació amb la seua filla | València Diari

 

A demés, fonts properes a la parella han revelat que el matrimoni està travessant una profunda crisi i tot junt està afectant a Rocío Carrasco, que hauria decidit cancel·lar tots els seus compromisos professionals i desaparéixer tancant-se en sa casa. A això se li ha de sumar les derrotes judicials que ha patit contra el seu exmarit Antonio David recentment i l'ombra de l’especulació que sempre ronda sobre els motius reals del distanciament que des de fa 7 anys manté amb la seua filla.

 

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Tamara Falcó trenca el silenci i parla sobre Jordi Cruz" "Hugo Castejón se salta les normes de 'Gran Hermano VIP' i Adara explota"