Rocío Flores declara la guerra oberta contra la seua mare, Rocío Carrasco

La filla d'Antonio David Flores, s'ha mostrat disposada a seguir en contra de la seua mare Rocío Carrasco

Una guerra entre famílies que encandila a l'audiència i que Telecinco serveix en capítols com si es tractara d'una telenovela o sèrie. Els parlem de Carrasco vs Flores i viceversa. Cada u dels protagonistes agrana cap a la seua casa. Ara és Rocío Flores Carrasco l'ha que ha utilitzat el seu compte d'Instagram per a mostrar tot el seu suport a Olga Moreno i els seus partidaris. La qüestió ocorria el mateix dia en què s'emetia l'entrevista de la guanyadora de Supervivientes. Sens dubte, pura morbositat.

<

>
Rocío Flores va expressar que havia passat el dia a casa aprofitant per a ordenar armaris. I en les pauses es va dedicar a llegir els comentaris que li deixen en els seus pots d'Instagram. Es va mostrar molt emocionada i va revelar que la majoria dels mateixos pertanyien als integrants de la denominada "marea blava", la qual integra als partidaris d'Olga. Ara bé, segons Rocío, estos seguidors pro Oa i anti Rocío Carrasco, són pur amor. Allò, que es diu gent meravellosa.

Rocío Flores té clara la seua postura

Rocío Flores deixa clara la seua postura i que segueix recolzant al seu pare Antonio David Flores i a Olga Moreno. Esta última ja ha concedit una entrevista per a contestar a Rocío Carrasco, però sembla que va esquivar a la majoria de preguntes.

El següent serà Antonio David Flores?

Carlos Sobera va pronunciar una frase que no va passar desapercebuda: "Puc aprofitar per a dir que supose que Antonio David tindrà la seua oportunitat, en el seu moment, dins de Mediaset, per a donar les seues declaracions, per exemple, sobre això (acusacions que li atribueix Rocío Carrasco)".

Sens dubte, tot fa pensar que no falta massa per al desembarcament del clan al complet. Per tant, té sentit que Rocío Flores aprofite les seues xarxes socials per a mostrar agraïment infinit a la marea blava. Cal continuar alimentant el foc perquè la foguera no s'apague. Entre Hisenda i deutes judicials, Antonio David Flores deu un bon pic. Per tant, tornar a Telecinco és la seua salvació.

Olga Moreno "Incondicional"

La influèncer ha demostrat per activa i per pasiva que recolça incondicionalment a Olga Moreno publicant en una foto que apareix la guanyadora de "Supervivientes 2021", "Incondicional".

 

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Shakira, a un pas d'anar a judici per frau a Hisenda" "Olga Moreno respon a Rocío Carrasco en la seua entrevista més complicada"