El que van fer Rocío Flores i Gloria Camila que no es va veure a l'homenatge

La filla i neta de Rocío Jurado es van ficar en la font dedicada a la cantant en Chipiona
Gloria Camila i Rocío Flores a la font de Rocío Jurado | Telecinco/Mediaset

Este passat cap de setmana, just després que s'emetera l'últim episodi del documental de Rocío Carrasco, la seua família ha celebrat un homenatge per la mort de Rocío Jurado. Demà, 1 de juny, farà 15 anys que va morir ‘la més gran’ i tot el clan dels Jurado s'ha reunit a Chipiona, amb una excepció: faltava la seua filla, Rocío Carrasco.

Els que sí que van acudir van ser els seus dos fills, Rocío i David Flores, que van plorar i es van mostrar molt afectats durant l'acte. A més de les declaracions de José Antonio, que va dir que no es creia “res” del que ha comptat Rocío Carrasco, hi ha una altra imatge que acaba de transcendir: la de Rocío Flores i Gloria Camila dins de la font dedicada a Rocío Jurado.Gloria Camila torna a marginar a la seua germana

 

La colombiana forma part de la premsa del cor des que va aterrar a Espanya. Ha participat en diversos programes, i ha utilitzat els seus cognoms quan ha sigut necessari. No obstant això, la seua trajectòria mediàtica no sé caracteritza per parlar de la seua vida privada. Per eixe motiu, és la persona perfecta per a encapçalar una organització que honre la memòria de l'artista.


La filla adoptiva de la chipionera ha protagonitzat un emotiu discurs. Després de l'esdeveniment commemoratiu, un cercle reduït de persones es va traslladar a un hotel per a continuar festejant el talent de l'artista. Allí van celebrar un menjar que va suposar el debut de la germana de Rociíto.


«Per a mi és un orgull presidir este acte. Vull donar les gràcies a tots els juradistes que heu assistit hui, i per haver fet possible este dia», va començar dient. «La missa ha sigut preciosa. La música triada per la meua tia, i el cementeri i el monument, que han sigut decorats amb flors, han quedat preciosos», va comentar visiblement emocionada.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Està Ortega Cano disposat a iniciar un acostament amb Rocío Carrasco?" "Boris Johnson i la seua núvia Carrie Symonds es casen en secret"