Preocupa l'estat de salut de Concha Velasco per una operació d'urgència

En els últims anys la popular actriu de 81 anys ha patit altres problemes de salut, com una operació de la vesícula, una apendicitis i un limfoma

L'actriu Concha Velasco ha hagut de suspendre la funció de teatre 'La habitación de María' amb la qual té una gira nacional per motius de salut. Ha sigut el seu propi fill, Manuel Velasco, qui així ho ha confirmat.

La veterana intèrpret havia de ser intervinguda d'una hèrnia i no podrà tornar als escenaris fins a la seua completa recuperació. Una baixa que s'estima en aproximadament un mes.


La vallisoletana portava temps amb dolors el que li ha portat a llevar-se la molèstia hèrnia. Després d'uns dies de repòs en el centre hospitalari, està previst que Concha acabe de recuperar-se a casa. 

Esta no és la primera vegada que passa pel quiròfan. De fet, ho ha fet tres vegades per motius similars. Va ser a principis de 2014 quan era intervinguda d'apendicitis i peritonitis.

Només dies després tornava a passar per una cirurgia a causa d'una hèrnia i al maig del mateix any era intervinguda de la vesícula.

L'actriu, que complirà 82 anys al novembre, està animada i confia en la seua ràpida recuperació tal com ha fet en anteriors ocasions.

De fet, la seua salut ha passat per moments delicats tal com ella mateixa va confessar l'any passat quan va reconéixer que havia tingut ganglis en el pàncrees, encara que, feliçment, no van resultar malignes. Sí que ho eren els que li van trobar en la vesícula que li van extirpar.


En els últims mesos, Concha també ha superat el coronavirus i s'ha reposat d'una caiguda.

També l'any 2015 sorprenia amb unes declaracions en les quals assegurava haver estat a punt de quedar-se cega d'un ull.

Amb 75 anys no li va quedar més remei que sotmetre's a una operació oftalmològica per una cataracta en un ull que li impedia llegir, la qual cosa complicava especialment el seu treball amb els guions, ja que en l'altre tenia un despreniment de retina que, si bé no podia curar-se, si es tractava periòdicament amb làser.


Sembla que la val·lisoletana gaudeix d'una fràgil salut de ferro, ja que, malgrat els nombrosos contratemps, sempre aconsegueix eixir airosa i amb 81 anys continua sent una de les grans figures del teatre espanyol.

 

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Canales Rivera es pronuncia després de la mort del seu pare: 'No estem bé'" "Sara Carbonero celebra la vida en el bateig del segon fill d'Isabel Jiménez"