Sara Carbonero llueix els nous vaquers color mostassa de Zara

Després que la periodista publicara al seu Instagram una foto amb aquests vaquers, la peça de roba s'ha esgotat a les tendes de la cadena de moda espanyola.
Sara Carbonero torna a demostrar el seu estil al seu perfil d'Instagram | Instagram Sara Carbonero

 

Només cal mirar un poc els aparadors de les principals marques de moda per a evidenciar que els pantalons vaquers són un dels protagonistes d'aquesta primavera, i els podem trobar de molts estils diferents.

I si als aparadors d'aquestes marques de roba li sumem els models o 'looks' que llueixen les 'influencers', i que comparteixen amb els seus seguidors a través de les xarxes socials, ens trobem amb peces de roba que tenen un gran èxit. Ha sigut el cas de Sara Carbonero, que ha captivat als seus seguidors amb una foto lluint els pantalons vaquers color mostassa de Zara, ideals per a aquesta primavera.

Sara Carbonero mostra el seu 'look' amb els vaquers de Zara

La periodista Sara Carbonero va compartir amb tots els seus seguidors d'Instagram el seu 'look' amb els vaquers de la marca Zara, i ha aconseguit molts 'likes' i reaccions positives. I és que aquests vaquersamb el seu estil retro dels anys 80 i el color groc mostassa, s'han convertit en una veritable tendència per a aquesta primavera.

Es tracta d'uns vaquers de Zara 'ZW premium Marine Straight', que sorprenen no només pel seu color mostassa, sinó també per la seua silueta, de tir alt i caiguda recta i lleugerament ampla, i en forma d''A' fins als baixos, que tenen uns acabats desfilats.

Vaquers 'The Marine Straight' color mostassa de Zara | ZARA

 

A més, la parella d'Iker Casillas va saber combinar molt bé els pantalons amb un jersei i una jaqueta de pell negra de Sandro, acompanyats d'unes sabates negres de tacó alt i una bossa de mà del mateix color.

Però tot i el 'look' que mostrava Sara Carbonero, aquests vaquers permeten més opcions a l'hora de lluir-los, ja que també combinen molt bé amb sabates més esportives i camisetes o bruses d'encaix, o també, amb sandàlies més primaverals i bruses de tons clars, com apareix en el web de Zara.

Els vaquers de Sara Carbonero només estan disponibles en color blanc | ZARA

 

En qualsevol dels casos, el que és realment important és el seu preu 'low cost', ja que es poden aconseguir per 29,95 euros. Però per altra banda, la part més negativa és que, tot i que encara es poden aconseguir en color blanc, s'han esgotat les existències en color mostassa.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Irene Rosales demana perdó" "Jorge Javier Vázquez serà el presentador de 'Supervivientes 2019'"